Wysłany: Pią Paź 05, 2018 22:20 Witam z Podkarpacia i pozdrawiam wszystkich!
Witam . Jak już napisałem w temacie mieszkam w Grębowie koło Tarnobrzega na Podkarpaciu. Na motorkach śmigamy razem z żonką, swoją Hondę NT 650V Deauville zakupiłem 2 tygodnie temu i jestem z niej bardzo zadowolony, śmiga bezproblemowo. Przygodę z motocyklami zacząłem już dosyć dawno, ale były to motocykle typowo PRL-owskie. Posiadam CZ 350 Chopper własnej budowy, Jawę 350 typ 634 z wózkiem Velorex 562 i kilka innych jeszcze. Miło mi Was wszystkich powitać i liczę na Waszą pomoc w razie jakichkolwiek problemów. POZDRAWIAM!
Witam rówieśnika!
W tym roku, wraz z małżonką nocowaliśmy 10 dni w Dukli.
1600 km wycieczka na Devi dostarczyła wielu miłych wrażeń
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
andrzejek
Wysłany: Sob Paź 06, 2018 07:19
Piła wita być może po raz drugi, pierwszy na forum jawy
Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1782 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sob Paź 06, 2018 17:30
Witamy w Klubie Seniora /ale takiego żwawego/
No i jak pisze szanowny poprzednik; dawaj foty swojej " floty"
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum