Wysłany: Nie Paź 29, 2017 08:48 Pomoc przy ocenie nvt700
IMG_4706.JPG IMG_4705.JPG IMG_4704.JPG IMG_4702.JPGIMG_4703.JPG prosze o ocene sprzętu..turystyk to nie moja bajka...moto z Austrii od handlarza z Zywca Lesnia..kupowal ktos cos od niego?..opony,tarcze,klocki ok..przegieg 40 tys..cena 11 tys..malowany boczny kufer....bede wdzieczny za wszelkie info...
Ciężko coś z tych zdjęć wyciągnąć. Mógłbyś poprosić go o dokładniejsze?
Kufry były malowane ale reszta wygląda "OK", ciekawe czy na tych płetwach po bokach widać też ślady jakiejś gleby czy je wymienili. Bo malowany kufer może być po prostu paciakiem na bok.
A czy 700-ka ewoluowała w swoich latach produkcji, coś poprawili w nowszych rocznikach?
Tak się pomału przymierzam do zmiany swojej 650-ki i biorę pod uwagę właśnie 700-kę, lub FJR.
Jak padnie na Hondę, to pewnie będzie młodsza i w lepszym stanie, jak na Yamahę, to pewnie starsza i w gorszym stanie, ale jeszcze do końca nie zdecydowałem w jakim iść kierunku.
Z tym to dokładnie jak Sim i PeterP wcześniej wspomnieli.
A gdzie devila zgubiła centralną podstawkę/stopkę?
Z wyglądu spoko. Ciekawe czy prosto jeździ? Generalnie co byś nie kupił to i tak zrobisz jakiś duży serwis, więc... czy ta czy inna... oby cena pasowała.
PeterP napisał/a:
można by się jeszcze pokusić o opcję z elektrycznym podnoszeniem
o to to to, może jakiś przeszczep gratów z ST1300??? miejsca pod czachą troszkę jest...
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum