DzieĹ dobry, od czwartku bÄdÄ posiadaczem (prawie wĹaĹcicielem) Deauville 650 z 2002r.
To mĂłj pierwszy post ale jestem przekonany, Ĺźe wĹaĹciciel jest wĹrĂłd nas
...
ParÄ sĹĂłw o mnie:
jestem ĹwieĹźakiem mam za sobÄ (z sezonowÄ przerwÄ ) 1 sezon jazdy, gĹĂłwnie w zimie 2015/2016 (10kkm) prawo jazdy kat A uzyskaĹem niedawno (przed moim pierwszym sezonem) a wczeĹniej nie miaĹem z motocyklami do czynienia wiÄc podchodzÄ z ogromnym respektem do maszyny.
LiczÄ, Ĺźe nauczÄ siÄ wielu rzeczy dziÄki forum i poznam tu interesujÄ cych ludzi tak jak i w klubach motoryzacyjnych gdzie poznaĹem wielu moich obecnych przyjaciĂłĹ.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia w trasie.
Semmitar / Bartosz
_________________ Szukaj rozwiązań, nie problemów...
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Bo jak tak to mamy do siebie blisko
Do Rzempiego masz jeszcze bliĹźej bo on z KobyĹki .
CzeĹÄ!
Aktualnie w KobyĹce jeszcze pewnie przez 3 miesiÄ ce, nastÄpnie w Radzyminie - tak tym pod WarszawÄ .
Jutro jadÄ po moto z cĂłrÄ chÄtnie poznam kolegĂłw
DziÄki za sĹowa otuchy, nie mogÄ siÄ juĹź doczekaÄ jutra a jednoczeĹnie siÄ trochÄ obawiam ale to miĹe uczucie
Dobrze, Ĺźe pogoda sprzyja to zdÄ ĹźÄ siÄ niÄ trochÄ jeszcze przejechaÄ przed zimÄ .
Siemka!
Powiat woĹomiĹski roĹnie w siĹÄ! Tyle devi widziaĹem na MotoCudzie w Radzyminie i wszystkie poza mojÄ "nie forumowe". WidaÄ idzie ku lepszemu Semmitar, wstaw kilka foto swojej "kochanki", Ĺźebym wiedziaĹ kogo wypatrywaÄ. Najlepsza okazja na lepsze zapamiÄtanie siÄ (chociaĹź czasem bywa ciÄĹźko ) to "Ĺoje" (zlot forumowy), "Wandozlot" (forumowy samochodowy zlot motocyklistĂłw). W mĂłj kalendarz na staĹe wpisaĹ siÄ "Rajd PaĹuk". Teraz na 100% widzimy siÄ u ksiÄdza JarosĹawa na MacioĹkach, na rozpoczÄciu sezonu, Ĺatwo nie bÄdzie, bo ludzi przybywa i czÄsto jest siÄ znaleĹşÄ. Jest jeszcze rozpoczÄcie sezonu w Starej Iwicznej, takĹźe okazji jest mnĂłstwo. MoĹźe bÄdÄ miaĹ w koĹcu kierowcÄ do dziupli na filmopiÄ tki
Kontakt do mnie znajdziesz tutaj: http://hondantv.pl/forum/viewtopic.php?t=7970 . Jak w czymĹ bÄdÄ mĂłgĹ pomĂłc to wal jak w dym.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Czw Paź 19, 2017 10:18
Witam KolegÄ.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
Semmitar, wstaw kilka foto swojej "kochanki", Ĺźebym wiedziaĹ kogo wypatrywaÄ.
Nie wiedziaĹem, Ĺźe to kochanka bo bym nie sprzedawaĹ.
Semmitar, niech sĹuĹźy dobrze i bezawaryjnie
Oooops, wygadaĹem siÄ. Niech Bartek sam cosik powie
_________________ Romet Ogar 200, WSK 125, ETZ 250, Honda CB 500, NT650V Deauville (RC47), Yamaha FJR 1300.
Człowiek ma prawo patrzeć na drugiego z góry tylko wówczas, kiedy chce mu pomóc się podnieść - Gabriel Garcia Marquez
Panowie, dziÄkujÄ za miĹe powitanie.
JuĹź jest!!!!
Prowadzi siÄ cudownie i jest wygodna, nawet przy moim wzroĹcie, Karol nas (mnie z cĂłrÄ ) eskortowaĹ przed kawaĹ drogi. PoczÄ tek po sezonowej przerwie (i relatywnie krĂłtkiej jeĹşdzie wczeĹniej) byĹ ciÄĹźki, stresowaĹem siÄ niesamowicie i poczuĹem, Ĺźe jadÄ sztywny, wraz z iloĹciÄ kilometrĂłw pojawiaĹ siÄ wiÄkszy spokĂłj i luz, teraz ĹźaĹujÄ, Ĺźe pogoda na zimÄ siada ale w kaĹźdÄ dajÄ cÄ siÄ jeĹşdziÄ na pewno bÄdÄ poruszaĹ siÄ DevilkÄ nie samochodem.
A teraz kombinujÄ jak zdjÄcie dodaÄ...
[ Dodano: Czw PaĹş 19, 2017 18:42 ]
nie mogĹem juĹź edytowaÄ poprzedniego, w linku zdjÄcia do Devilki
wracaliĹmy w asyĹcie Karola, ale jak tylko on zjechaĹ z trasy do siebie (po kole) to cĂłra tak zaczÄĹa cisnÄ Ä na prÄdkoĹci, Ĺźe aĹź siÄ baĹem.
https://photos.app.goo.gl/9LknPe09i6KWOOLh2
na pewno bÄdÄ poruszaĹ siÄ DevilkÄ nie samochodem.
BÄdÄ miaĹ oczy otwarte. Teraz juĹź wiem czego wypatrywaÄ.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Wypatruj, jak bÄdÄ miaĹ chwile to na kawÄ zawsze zjechaÄ moĹźna, zresztÄ bez przypadku umĂłwiÄ siÄ na kawÄ teĹź przecieĹź.
Aktualnie biwakujÄ na tyĹach szpitala WoĹomiĹskiego ale czÄsto poruszaĹ siÄ bÄdÄ do Radzymina i do Wawy, kwestia umĂłwienia siÄ
Prowadzi siÄ cudownie i jest wygodna, nawet przy moim wzroĹcie, Karol nas (mnie z cĂłrÄ ) eskortowaĹ przed kawaĹ drogi. PoczÄ tek po sezonowej przerwie (i relatywnie krĂłtkiej jeĹşdzie wczeĹniej) byĹ ciÄĹźki, stresowaĹem siÄ niesamowicie i poczuĹem, Ĺźe jadÄ sztywny, wraz z iloĹciÄ kilometrĂłw pojawiaĹ siÄ wiÄkszy spokĂłj i luz, teraz ĹźaĹujÄ, Ĺźe pogoda na zimÄ siada ale w kaĹźdÄ dajÄ cÄ siÄ jeĹşdziÄ na pewno bÄdÄ poruszaĹ siÄ DevilkÄ nie samochodem.
Noooo, faktycznie. Przez pierwsze kilometry byĹo 90 km/h ale juĹź na S8 szĹo duĹźo lepiej. Ja jak wyprzedzaĹem auto ktĂłrym Twoja cĂłrka jechaĹa miaĹem 210 na zegarze
Ty teĹź nieĹşle DevilkÄ pomykaĹeĹ.
A co do moto - "BÄDZIE PAN ZADOWOLONY" - jak to w tvn turbo mĂłwiÄ
_________________ Romet Ogar 200, WSK 125, ETZ 250, Honda CB 500, NT650V Deauville (RC47), Yamaha FJR 1300.
Człowiek ma prawo patrzeć na drugiego z góry tylko wówczas, kiedy chce mu pomóc się podnieść - Gabriel Garcia Marquez
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum