Witam Wszystkich motoryĹcĂłw. Wprawdzie nie posiadam jeszcze hondzianki ntv, ale zamierzam takowÄ w najbliĹźszym czasie zakupiÄ. Obecnie latam Suzuki Savage 650 (wczeĹniej jawa 50 i mtz 251 - dawne czasy). Obecnie najwyĹźszy czas przesiÄ ĹÄ siÄ na dostojnego turystyka. BÄdÄ wdziÄczny forumowiczom za ewentualnÄ pomoc w ocenie egzemplarza ntv przed zakupem. JednoczeĹnie proszÄ o wyrozumiaĹoĹÄ, gdyby moje pytania w przedmiocie hondzianki byĹy irytujÄ ce
Jeszcze raz wszystkich witam i ĹźyczÄ szerokoĹci.
_________________ Była Jawa 50, MZ ETZ 251, Suzuki Savage 650, Devi NT700V, teraz Versys 1000
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Siema !
700 to zajefajne moto, KUPUJ Z cABS!!! ChociaĹź tutaj na forumie byĹa o to bitwa. ABS uratowaĹ mi dupsko juĹź ze 3 jazy, 2 na szutrach, 1 raz na asfalcie.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Siema !
700 to zajefajne moto, KUPUJ Z cABS!!! ChociaĹź tutaj na forumie byĹa o to bitwa. ABS uratowaĹ mi dupsko juĹź ze 3 jazy, 2 na szutrach, 1 raz na asfalcie.
W rzeczy samej. Dlaczego przy rekreacyjnej jeĹşdzie nie mamy korzystaÄ z dobrodziejstw techniki. ToteĹź mĂłj wybĂłr padĹ wĹaĹnie na 700 z CABS. Tym bardziej, ze jak napisaĹeĹ - czasami ratuje "dupsko"
_________________ Była Jawa 50, MZ ETZ 251, Suzuki Savage 650, Devi NT700V, teraz Versys 1000
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum