joy
Wiek: 55 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 242 Skąd: Poznań/Częstochowa
Wysłany: Czw Kwi 20, 2017 14:03 Witam po latach!
Czy ktoĹ jeszcze pamiÄta ksiÄdza na czarnej NTV 650 ze spotkania pod Przasnyszem w roku bodaj 2009? ByĹem wtedy czynnym i czÄstym forumowiczem...
Tak mi siÄ Ĺźycie poukĹadaĹo, Ĺźe rozstaĹem siÄ z motocyklowÄ stronÄ Ĺźycia i odszedĹem z Forum bez poĹźegnania (za co przepraszam).
W ogĂłle Ĺźycie mocno mi siÄ przemeblowaĹo i w rezultacie na skutek wĹasnych, waĹźkich decyzji od dwĂłch lat jestem kierowcÄ TIR-a i jeĹźdĹźÄ po Europie.
Powoli dojrzewa we mnie pragnienie powrotu do motocyklowej przygody, to jednak jest nieuleczalne...
Jestem na etapie wczesnych przygotowaĹ do zakupu motocykla i wszystko wskazuje na to, Ĺźe bÄdzie to NT 700, wiÄc pozostanÄ z Wami na tym Forum...
Witajcie ponownie po latach i mam nadziejÄ, Ĺźe przyjmiecie mnie z powrotem jak MiĹosierny Ojciec przygarniajÄ cy Syna Marnotrawnego...
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Czw Kwi 20, 2017 16:42
Przemek to Ty? wĹasnym oczom nie wierzÄ.
Zlot mamy w terminie 30.06-02.07 mam nadziejÄ, Ĺźe BÄdziesz jak nie na moto to puszkÄ .
TIRa na parkingu teĹź zmieĹcimy
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
joy
Wiek: 55 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 242 Skąd: Poznań/Częstochowa
Wysłany: Czw Kwi 20, 2017 17:14
Witaj, Waldi! KopÄ lat... PamiÄtam Twoje odwiedziny z Synem u mnie w Murowanej GoĹlinie, pewnie coĹ koĹo 7 lat temu...
KurczÄ, nie bÄdÄ na zlocie!!! PracujÄ w holenderskiej firmie transportowej w systemie 3/1 (3 tygodnie w pracy i 1 tydzieĹ w domu), gdy Wy bÄdziecie siÄ zlotowaÄ, to ja akurat bÄdÄ w pracy, zjadÄ do Polski dokĹadnie tydzieĹ po zlocie na trzytygodniowy urlop. Nie mogÄ tego zmieniÄ ani nic przeĹoĹźyÄ...
Ale chciaĹbym jeszcze przed zlotem odwiedziÄ CiÄ w Przasnyszu, moĹźna?
Pozdrawiam serdecznie!...
Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 08 Lut 2017 Posty: 536 Skąd: powiat poznański
Wysłany: Czw Kwi 20, 2017 17:46
CzeĹÄ Przemek. PoznaĹ/CzÄstochowa... padĹo hasĹo Murowana GoĹlina. Ja z Biedruska (7km od murowanej) miaĹbym z kim polataÄ
_________________ You meet the nicest people on a Honda
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Pią Kwi 21, 2017 09:16
Przemek przecieĹź wiesz, Ĺźe ja tyram na wĹasnym biznesie. Czyli coĹ takiego jak wolny dzieĹ czy sobota nie istnieje. Ale jednak zaletÄ jest to, Ĺźe zawsze moĹźna pogadaÄ i szef nic nie powie. chociaĹź Ĺaska szefowej czyli Ĺźony na pstrym koniu jeĹşdzi
Zapraszam telefon mam nadziejÄ, Ĺźe Masz. Tylko daj znaÄ parÄ dni wczeĹniej bo czasami gdzieĹ muszÄ jechaÄ.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pią Kwi 21, 2017 09:22 Re: Witam po latach!
joy napisał/a:
Czy ktoĹ jeszcze pamiÄta ksiÄdza ............................
A jakĹźe, pamiÄtam. Nie ze zlotu ale z aktywnoĹci na forum.
Witaj z powrotem.
Nie dawniej jak kilka dni temu zadaĹem na forum pytanie, czy ktoĹ jeszcze pamiÄta naszego forumowego ksiÄdza , niestety nikt siÄ nie zgĹosiĹ
WidzÄ, Ĺźe w ostatnich latach nie tylko ja zrzuciĹem "mundur" . GdybyĹ tego nie zrobiĹ, to teraz miaĹbyĹ ukĹady z aktualnÄ wĹadzÄ i nie musiaĹbyĹ dupska tĹuc po europejskich trasach.
Jeszcze raz witaj i pozdrawiam.
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Siemka ! joy, znajÄ c siÄ z Waldkiem - Skorpionwr, nie masz wyjĹcia juĹź zostaĹeĹ "kupiony"!
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum