Z racji iż mam zamiar jak większość użytkowników Deauville robić nim długie turystyczne wypady niezbędny mi jest duży kufer centralny. Marka w sumie nie ma znaczenia, bylebył solidnie wykonany i nie odczepiał się podczas jazdy jak ma to miejsce w tanich modelach
Oczywiście szukam kufra wraz z podstawą do zamontowania na moto.
Mój jest tani i się nie odczepia podczas jazdy, nawet jak pasażer się opiera o niego. Do solidności można się przyczepić, ale spełnia swoje zadanie i to jest najważniejsze. Wszystko zależy ile chcesz przeznaczyć kasy na kufer.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 19:57
Ja mam oryginał Hondy kupiony w komplecie zmoto. Mogę stwierdzić, że tu nie ma możliwości odpięcia się kufra. Odczepianie kufra może nie jest najpraktyczniejsze ale to chyba musi być kompromis jedno lub drugie. Cena oryginału jest niestety bardzo wysoka a pojemność niestety nie największa.
Pozdrawiam.
Ente Pomógł: 7 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 195 Skąd: Lüneburg-Niemcy
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 20:53
Hallo Perkusja.
Duzy kufer?Prosze bardzo!Mam cos dla Ciebie.47 litrow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum