Witam wszystkich, jestem Marek z okolic Zielonej GĂłry
Od zimy jestem wĹaĹcicielem pierwszego sensownego motocykla w moim Ĺźyciu
Za mĹodego jeĹşdziĹem róşnymi komunistycznymi sprzÄtami, później tylko simek. Jak tusk pozwoliĹ to kupiĹem burgmana 125 i od tego momentu zachorowaĹem na coĹ wiÄkszego. Przerwa w Ĺźyciu zawodowym pozwoliĹa na zrobienie kwitĂłw na moto, kupiĹem na chybiĹ trafiĹ devilkÄ, tak aby siÄ poduczyÄ i zorientowaÄ czego oczekujÄ od motocykla. Teraz, po kilku tysiÄ cach kilometrĂłw mogÄ powiedzieÄ Ĺźe to byĹ strzaĹ w dziesiÄ tkÄ. Niestety po spotkaniu z mjelonkiem mam krĂłtkÄ przerwÄ w pozostawianiu jednego Ĺladu, ale...to juĹź w innym wÄ tku.
Pozdrawiam
LWG
CzeĹÄ! WspĂłĹczuje sytuacji, ja miaĹem zajÄ ca ake poĹoĹźyĹem maszynÄ z wĹasnej winy. Polecam Ci na poczÄ tek nastÄpnego sezonu polecieÄ na szkolenie organizowane tu na forum. Bardzo otwiera oczy i uczy bardzo wiele.
Witaj!
ĹťyczÄ szybkiego powrotu na szosÄ!
A dokĹadnie skÄ d jesteĹ? Pewnie mamy do siebie bardzo blisko!
W razie czego mogÄ pomĂłc w ogarniÄciu plastikĂłw.
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Kobrzak, DziÄki mi udaĹo utrzymaÄ siÄ na koĹach. OgĂłlnie biorÄ c pod uwagÄ sytuacjÄ to straty nie wielkie poĹamane plastiki, problem z przodem i wybity kciuk . W sumie to najbardziej ucierpiaĹ jelonek, wstawiĹ bym kilka zdjÄÄ ale nie widziaĹem dziaĹu HARD.
oldmotory, DziÄki Wizualnie juĹź Hania jest doprowadzona do porzÄ dku, lada moment bÄdÄ lataĹ
DokĹadnie jestem z Pomorska, takĹźe dwa strzaĹy w rurÄ, bĹysk szprychy i jestem u Ciebie Panda, Hej A nie dawno byĹem we Wrocku po wydech.
szyszkowiecki, LwG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum