Witam wszystkich, jestem Marek z okolic Zielonej Góry
Od zimy jestem właścicielem pierwszego sensownego motocykla w moim życiu
Za młodego jeździłem różnymi komunistycznymi sprzętami, później tylko simek. Jak tusk pozwolił to kupiłem burgmana 125 i od tego momentu zachorowałem na coś większego. Przerwa w życiu zawodowym pozwoliła na zrobienie kwitów na moto, kupiłem na chybił trafił devilkę, tak aby się poduczyć i zorientować czego oczekuję od motocykla. Teraz, po kilku tysiącach kilometrów mogę powiedzieć że to był strzał w dziesiątkę. Niestety po spotkaniu z mjelonkiem mam krótką przerwę w pozostawianiu jednego śladu, ale...to już w innym wątku.
Pozdrawiam
LWG
Cześć! Współczuje sytuacji, ja miałem zająca ake położyłem maszynę z własnej winy. Polecam Ci na początek następnego sezonu polecieć na szkolenie organizowane tu na forum. Bardzo otwiera oczy i uczy bardzo wiele.
Witaj!
Życzę szybkiego powrotu na szosę!
A dokładnie skąd jesteś? Pewnie mamy do siebie bardzo blisko!
W razie czego mogę pomóc w ogarnięciu plastików.
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Kobrzak, Dzięki mi udało utrzymać się na kołach. Ogólnie biorąc pod uwagę sytuację to straty nie wielkie połamane plastiki, problem z przodem i wybity kciuk . W sumie to najbardziej ucierpiał jelonek, wstawił bym kilka zdjęć ale nie widziałem działu HARD.
oldmotory, Dzięki Wizualnie już Hania jest doprowadzona do porządku, lada moment będę latał
Dokładnie jestem z Pomorska, także dwa strzały w rurę, błysk szprychy i jestem u Ciebie Panda, Hej A nie dawno byłem we Wrocku po wydech.
szyszkowiecki, LwG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum