Ja mam 193 cm i waga niespełna 140kg Gabrytowo Deauvilka jest na styk.
Kobrzak mnie widział więc może coś powiedzieć więcej na ten temat. ja się na nim czuje wporządku a jak pytalem małżowinki jak wygladam na Czarnuli to stwierdziła, że jest dobrze.
_________________ Pozdrawiam
tAboon
Romet Ogar 902 '85 --> Simson S51 '90 --> XL600V '92 white-UNI ('13-'15) vel "Krecik" --> NTV 650V '99 Black-PEARL ('15-'24) vel "Czarnula" + NT 700VA '10 Silver ('22-??) vel Hanka
a jak pytalem małżowinki jak wygladam na Czarnuli to stwierdziła, że jest dobrze
A co Ci ma powiedzieć?? Że jest źle żebyś zaczął czegoś większego/innego/droższego szukać ??
A to zależy od małżowinki.... moja jest na tyle świadoma, że jeśli bym sam sobie nie mógł się dopasować do moto to za parę tygodni, max rok poleciałby na odsprzedaż - tak jak to było z Krecikiem.
P.S. Opinii innych też zaczerpywałem.
_________________ Pozdrawiam
tAboon
Romet Ogar 902 '85 --> Simson S51 '90 --> XL600V '92 white-UNI ('13-'15) vel "Krecik" --> NTV 650V '99 Black-PEARL ('15-'24) vel "Czarnula" + NT 700VA '10 Silver ('22-??) vel Hanka
Rajmund! Nie zaczynaj od końca! Napisz po jakich drogach i jak chcesz jeździć. Devi a trampek to dwa różne motocykle chociaż serducho wspólne. Zgadzam się z DorDaw. Osobiście brałbym coś wyższego i mocniejszego coś mi przychodzi na myśl
Markali widzialem youtube ze smigaja turystycznie na translapku
ps. moj budzzet jest slabiutki obliczam na 6000tys w poruwach i wolalbym cos na gaznikach mozna pogrzebac bo po moim ostatniem doswiadczeniu ze skuterem peugeout satelisem 125 compresorem nie chce juz super chiper elektronika do kturego bez komputera nie podchodz
[ Dodano: Wto Sie 18, 2015 08:27 ]
jak bledy to sorkki jeszce spie
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1791 Skąd: Tarnów
Wysłany: Wto Sie 18, 2015 12:47
rajmund, a ja czekam tylko aż nasz czcigodny Admin /wazelinki nigdy za wiele / opie...li Cię za pisownię
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum