Wiek: 40 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 455 Skąd: lubartów/warsiawka
Wysłany: Pon Maj 18, 2015 12:51 Ankieta dla studentki....
Jak ktoś ma chwile to może wypełnić.
Pytania jak i sama ankieta dość rzeczowe.
Cytat:
Witajcie !
Mam do was ogromną prośbę, ale nim przejdę do rzeczy wyjaśnię kilka kwestii.
Jestem studentką ostatniego roku magisterki na Uniwersytecie Wrocławskim i postanowiłam obronić się pisząc pracę o motocyklistach a dokładniej o ich zachowaniach. W związku z tym prowadzę internetową ankietę i brakuje mi kilku kwestionariuszy. Dla mnie jest to naprawdę arcy ważne, więc chciaąłbym z tego miejsca poprosić WAS - kierowcow i pasażerów - o pomoc i poświęcenie tych 5 minut na wypełnienie formularza. Ze swojej strony gwarantuję dozgonną wdzięczność i mogę obiecać, że po obronie zrobię osobny temat i wrzucę wam wyniki jakie uzyskałam w toku swoich badań.
Mam nadzieję, że zrozumiecie ten desperacki krok, ale mój zasób znajomych motocyklistów powoli się wyczerpuje i muszę szukać innej alternatywy.
Z góry dziękuję każdemu, kto przyłączy się do grona ankietowanych.
Pomógł: 24 razy Wiek: 84 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 898 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Pon Maj 18, 2015 17:25
Ja tylko sobie poczytałem z ciekawości !
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum