RAFIKO20
Wysłany: Nie Mar 01, 2015 20:52 Witam :) LwG
Witam forumowiczĂłw,
Co prawda jeszcze nie jestem wĹaĹcicielem Honde Deauville ale przymierzam siÄ do zakupu i w ĹrodÄ jedziemy zobaczyÄ interesujÄ cy mnie egzemplarz
PodsyĹam linka i proszÄ o opinie.
BÄdzie to mĂłj pierwszy wĹasny motor, dotychczas jeĹşdziĹem na shadow 1100c Pozdrowienia z Podbeskidzia
Cena adekwatna do stanu ale moĹźna znaleĹşÄ niewiele droĹźej a lepiej zadbany. W boczkach sÄ nie oryginalne Ĺruby(przynajmniej przy baku) pĹetwa ktĂłrÄ na zdj widaÄ jest juĹź nie raz robiona i jeĹli dobrze widzÄ to odwrotnie zamontowana (jest dziura po Ĺrubie mocujÄ ceh do gmola) a jej stan tak samo jak stan plastikĂłw Ĺwiadczy o przeĹźyciach raczej nie godnych jak to w opisie "ĹladĂłw uĹźytkowania" przedni bĹotnik teĹź chyba trochÄ zjechany.
Zaczyna braÄ go rdza - dekiel wydechu i kolektory.
Ciekawe jak prezentuje siÄ w rzeczywistoĹci i "pod plastikami". Ĺťeby doprowadziÄ go do stanu zacnoĹci bÄdziesz musiaĹ trochÄ wĹoĹźyÄ. Skoro stan wizualny jest taki to ciekawe jak z mechanikÄ bo chyba o niego nie dbali
Niby Ĺźe bez wypadkowy a w stan wpisane " nieuszkodzony"
Hehe no i kurde.. Ten tytuĹ aukcji :PIÄKNA.. SUPER STAN
RAFIKO20
Wysłany: Pon Mar 02, 2015 17:51
Kobrzak napisał/a:
Hej!
Cena adekwatna do stanu ale moĹźna znaleĹşÄ niewiele droĹźej a lepiej zadbany. W boczkach sÄ nie oryginalne Ĺruby(przynajmniej przy baku) pĹetwa ktĂłrÄ na zdj widaÄ jest juĹź nie raz robiona i jeĹli dobrze widzÄ to odwrotnie zamontowana (jest dziura po Ĺrubie mocujÄ ceh do gmola) a jej stan tak samo jak stan plastikĂłw Ĺwiadczy o przeĹźyciach raczej nie godnych jak to w opisie "ĹladĂłw uĹźytkowania" przedni bĹotnik teĹź chyba trochÄ zjechany.
Zaczyna braÄ go rdza - dekiel wydechu i kolektory.
Ciekawe jak prezentuje siÄ w rzeczywistoĹci i "pod plastikami". Ĺťeby doprowadziÄ go do stanu zacnoĹci bÄdziesz musiaĹ trochÄ wĹoĹźyÄ. Skoro stan wizualny jest taki to ciekawe jak z mechanikÄ bo chyba o niego nie dbali
Niby Ĺźe bez wypadkowy a w stan wpisane " nieuszkodzony"
Hehe no i kurde.. Ten tytuĹ aukcji :PIÄKNA.. SUPER STAN
Kobrzak, bardzo dziÄkuje za radÄ, rzeczywiĹcie, dzisiaj dostaĹem zdjÄcia w lepszej rozdzielczoĹci, stan pozostawia wiele do Ĺźyczenia. Chyba sobie jeszcze odĹoĹźe kilka tyĹ. i kupie coĹ bardziej zadbanego. MoĹźe koledzy z forum majÄ coĹ do odsprzedania?
witaj.powiem caĹkiem przyzwoity motor cieszÄ siÄ Ĺźe ci siÄ kolor podoba bo mam taki sam i zdanie sÄ podzielone.Osobiscie uwaĹźam,Ĺźe kolor nie jeĹździ tylko sprzÄt jeĹli technicznie ok to bierz.nawet przebieg ma zbliĹźony do mojego ja teraz ma 54240?pozdrawiam Adam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum