RAFIKO20
Wysłany: Nie Mar 01, 2015 20:52 Witam :) LwG
Witam forumowiczów,
Co prawda jeszcze nie jestem właścicielem Honde Deauville ale przymierzam się do zakupu i w środę jedziemy zobaczyć interesujący mnie egzemplarz
Podsyłam linka i proszę o opinie.
Będzie to mój pierwszy własny motor, dotychczas jeździłem na shadow 1100c Pozdrowienia z Podbeskidzia
Cena adekwatna do stanu ale można znaleźć niewiele drożej a lepiej zadbany. W boczkach są nie oryginalne śruby(przynajmniej przy baku) płetwa którą na zdj widać jest już nie raz robiona i jeśli dobrze widzę to odwrotnie zamontowana (jest dziura po śrubie mocująceh do gmola) a jej stan tak samo jak stan plastików świadczy o przeżyciach raczej nie godnych jak to w opisie "śladów użytkowania" przedni błotnik też chyba trochę zjechany.
Zaczyna brać go rdza - dekiel wydechu i kolektory.
Ciekawe jak prezentuje się w rzeczywistości i "pod plastikami". Żeby doprowadzić go do stanu zacności będziesz musiał trochę włożyć. Skoro stan wizualny jest taki to ciekawe jak z mechaniką bo chyba o niego nie dbali
Niby że bez wypadkowy a w stan wpisane " nieuszkodzony"
Hehe no i kurde.. Ten tytuł aukcji :PIęKNA.. SUPER STAN
RAFIKO20
Wysłany: Pon Mar 02, 2015 17:51
Kobrzak napisał/a:
Hej!
Cena adekwatna do stanu ale można znaleźć niewiele drożej a lepiej zadbany. W boczkach są nie oryginalne śruby(przynajmniej przy baku) płetwa którą na zdj widać jest już nie raz robiona i jeśli dobrze widzę to odwrotnie zamontowana (jest dziura po śrubie mocująceh do gmola) a jej stan tak samo jak stan plastików świadczy o przeżyciach raczej nie godnych jak to w opisie "śladów użytkowania" przedni błotnik też chyba trochę zjechany.
Zaczyna brać go rdza - dekiel wydechu i kolektory.
Ciekawe jak prezentuje się w rzeczywistości i "pod plastikami". Żeby doprowadzić go do stanu zacności będziesz musiał trochę włożyć. Skoro stan wizualny jest taki to ciekawe jak z mechaniką bo chyba o niego nie dbali
Niby że bez wypadkowy a w stan wpisane " nieuszkodzony"
Hehe no i kurde.. Ten tytuł aukcji :PIęKNA.. SUPER STAN
Kobrzak, bardzo dziękuje za radę, rzeczywiście, dzisiaj dostałem zdjęcia w lepszej rozdzielczości, stan pozostawia wiele do życzenia. Chyba sobie jeszcze odłoże kilka tyś. i kupie coś bardziej zadbanego. Może koledzy z forum mają coś do odsprzedania?
witaj.powiem całkiem przyzwoity motor cieszę się że ci się kolor podoba bo mam taki sam i zdanie są podzielone.Osobiscie uważam,że kolor nie jeżdzi tylko sprzęt jeśli technicznie ok to bierz.nawet przebieg ma zbliżony do mojego ja teraz ma 54240?pozdrawiam Adam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum