Mam na imiÄ MichaĹ i od kilku dni jestem szczÄĹliwym posiadaczem Hondy NTV 650 z 1988r., od dĹuĹźszego czasu szukaĹem motocykla ze wskazaniem na silnik w ukĹadzie V, poczÄ tkowo myĹleĹm o vtr 1000 lub tl 1000r. Szybko myĹli zostaĹy jednak rozwiane ze wzgl na moje marne umiejÄtnoĹci prowadzenia motocykli szosowych (dotychczas jeĹşdziĹem przez 10 lat tylko w terenie).
RozwaĹźaĹem kupno suzuki sv lecz napÄd waĹem kardana i przepiÄkny monowachacz Hondy przeĹamaĹ barierÄ niepewnoĹci.
Na dzieĹ dzisiejszy zrobione w niej zostaĹa regulacja gaĹşnikĂłw i czyszczenie, regulacja zaworĂłw, wymienione pĹyny (kardan zostawiam na późniejsze dni) zaĹoĹźony zostaĹ przeze mnie filtr paliwa, nowe Ĺwiece i kilka róşnych innych drobnostek.
Od kupna motocyklem przejechaĹem kilkaset kilometrĂłw i nie mogÄ wyjĹÄ z podziwu nad wspaniaĹoĹciÄ konstrukcyjnÄ motocykla.
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy oraz miĹoĹnikĂłw Hondy NTV!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum