Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1784 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sob Sty 31, 2015 22:11
Kobrzak, chciał napisać; "Skorzystaj z opcji SZUKAJ", ale że to kulturalny gość, to zrobił to w subtelniejszy sposób.
pozdrawiam
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Ja planuje wstawić w tym roku żarówki Osram night braker plus - bardzo ładnie świecą. Xenony mi się nie uśmiechają jakoś, ew halogeny przy płetwach ale to się zobaczy jeszcze czy mi to wyjdzie
Wiek: 40 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 455 Skąd: lubartów/warsiawka
Wysłany: Czw Lut 05, 2015 22:23
Kobrzak napisał/a:
Ja planuje wstawić w tym roku żarówki Osram night braker plus - bardzo ładnie świecą. Xenony mi się nie uśmiechają jakoś, ew halogeny przy płetwach ale to się zobaczy jeszcze czy mi to wyjdzie
Ja miałem kiedyś dwa halogeny pod płetwami. każdy miał po 55 wat i niestety musiałem je zdemontować. Przy odpaleniu reflektora i halogenów, o ładowaniu mogłeś niestety zapomniec.
Przy bilansie moc zurzyta/moc alternatora wychodziło praktycznie zero, po dodaniu kierunków na minusie. Można więc łatwo usmażyć regulator ew alternator.
Wyjściem było by zamontować akcesoryjną pompę paliwa, oryginalan sporo żre, zamaist halogenów z żarówką dac ledy. 25 watowy led da więcej światła niż np żarówka H7.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum