witam kolegow / musze wymienic sygnaĹ dzwiekowy w 650 -ce , a jak wiecie staz zaden jezeli chodzi o to moto wiec pytanko dla kolezenstwa brzmi --JAK SIE TAM DOSTAC/ja tez was lubie i pozdrawiam
Ĺťeby dostaÄ siÄ do sygnaĹĂłw musisz zdjÄ Ä czaszÄ razem z szybÄ i odkrÄciÄ Ĺruby ktĂłre ĹÄ czÄ czaszÄ z bocznymi plastikami.
OgĂłlnie nie jest to skomplikowane, ale pamiÄtaj o jednej rzeczy: rĂłb zdjÄcia Ĺrub ktĂłre wykrÄcasz z kaĹźdego miejsca, bo róşniÄ siÄ od siebie i potem moĹźe byÄ problem ze zĹoĹźeniem.
Jako to TwĂłj pierwszy raz to zaĹatw sobie parÄ godzin wolnego czasu
dzieki bardzo ,myslalem ze jest prostszy sposob ,dobrze mi poradziles ---dam sobie powoli rade, wazne ze wiem juz jak do tego podejsc.Wazne jest tak jak piszesz,gdy skladalem mz tropika to wlasnie -zdjecia i opis przy skladaniu jak znalazl zaraz sie pamieta a pozniej czrna magia ///pozdrowka dz ///////////
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum