Mam na imię Michał i od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Hondy NTV 650 z 1988r., od dłuższego czasu szukałem motocykla ze wskazaniem na silnik w układzie V, początkowo myślełm o vtr 1000 lub tl 1000r. Szybko myśli zostały jednak rozwiane ze wzgl na moje marne umiejętności prowadzenia motocykli szosowych (dotychczas jeździłem przez 10 lat tylko w terenie).
Rozważałem kupno suzuki sv lecz napęd wałem kardana i przepiękny monowachacz Hondy przełamał barierę niepewności.
Na dzień dzisiejszy zrobione w niej została regulacja gaźników i czyszczenie, regulacja zaworów, wymienione płyny (kardan zostawiam na późniejsze dni) założony został przeze mnie filtr paliwa, nowe świece i kilka różnych innych drobnostek.
Od kupna motocyklem przejechałem kilkaset kilometrów i nie mogę wyjść z podziwu nad wspaniałością konstrukcyjną motocykla.
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy oraz miłośników Hondy NTV!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum