Witam!
Jestem nowym członkiem forum.
Dopiero co sprzedałem MZ ETZ 250 NVA i teraz chciał bym się przesiąść na Hondę Deuville.
Czy ktoś ma, lub wie gdzie jest dobry egzemplarz Hondy D.
Cena która mnie interesuje to międz 6-75 tys zł.
Miejsce postoju nie jest tak bardzo istotne, ważne żeby była od uczciwego użytkownika.
na dole strony Szyszkowiecki wstawił sporo ofert z fajnymi Devi. Przejrzyj podzwoń, wybierz i popytaj na forum. Może akurat znajdzie się ktoś kto ma niedaleko i mógłby podjechać i ocenić czy warto. Ew pogadaj z Merr-sonn'em czy może któreś już sprawdzał.
Ale ostrzegam Cie, że za 6-7.5 tys może być ciężko coś dobrego ustrzelić, dobra zadbana Devi trzyma się w cenie. Może dozbieraj trochę - sporo Ci to powiększy zakres możliwości.
Gmichal, faktycznie tam jest parę linków wybranych z woj. kuj. pom.. Na olx i alledrogo widziałem sporo ogłoszeń, warto przejrzeć. Życzę udanego polowania.
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1797 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sob Lis 15, 2014 17:38
gmichal, nie napalaj się, pośpiech jest tylko wskazany przy łapaniu pcheł i ataku sraczki. Do wiosny na pewno coś upolujesz. Możesz liczyć na pomoc chłopaków z forum.
Cierpliwości i powodzenia
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Cześć. Ja wczoraj ustrzeliłem swoją w Gdyni. Rok 2000 ale stan perfekcyjny. Zdarzają się takie egzemplarze. Jak będziesz cierpliwy to trafisz. Wydać kasę na skarbonkę warsztatową nie sztuka. Może, tak jak moi przedmówcy pisali, lepiej podnieść trochę poprzeczkę finansową. Łatwiej będzie coś fajnego ustrzelić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum