Mam na imiÄ Piotr. Od maja jeĹźdĹźÄ NT700VA. W zeszĹym roku kupiĹem Nt650V ale niestety po dwĂłch miesiÄ cach uciechy zostaĹa mi skradziona. Ledwo co przerejestrowaĹem. BĂłl wielki. PrzeglÄ dam to forum juĹź jakiĹ czas i poznajÄ Was. MiĹo mi Ĺźe mogÄ doĹÄ czyÄ do takiego grona.
LwG.
Witaj Piotr. Ĺťal Ĺciska serce Ĺźe Ci skradli TwojÄ NTV , moĹźe daj jakÄ Ĺ fotkÄ tej skradzionej , jeĹli nie poszĹa na czÄĹci to moĹźe ktoĹ coĹ zobaczy. Powodzenia w odzyskaniu
_________________ Honda ST 1300 Pan European 2003r
Wysłany: Sob Cze 21, 2014 17:20
Witaj. Jak Ci skradziono NT ? Z garaĹźu czy jak gdzieĹ zostawiĹeĹ? Najlepiej zamieĹÄ jakieĹ foto Ĺźeby Ĺatwiej byĹo jÄ zidentyfikowaÄ.
Pozdrawiam i zapraszam do wspĂłlnej drogi na zlot jak chcesz siÄ doczepiÄ
No niestety z pod bloku w nocy. Podobno wtedy w Siedlcach sprzÄ tnÄli piÄÄ motocykli a mĂłj z Ĺukowa szĂłsty. Zorganizowana akcja jakaĹ...
Do pitervx: jeszcze siÄ do koĹca nie okreĹliĹem czy jadÄ na zlot ale mam szczere chÄci. Jak coĹ bÄdÄ siÄ odzywaĹ na pw. Pozdro.
_________________ Była NT650V Deauville 99, teraz NT700VA Deauville 07
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 21 Mar 2013 Posty: 335 Skąd: Kamieńsk
Wysłany: Pon Cze 23, 2014 14:00
Witaj.
Tak czytam i powiem Ĺźe trochÄ siÄ spietraĹem. Wiem Ĺźe moja to nie szczyt techniki ale wqrwiĹbym siÄ jakby siÄ okazaĹo Ĺźe po dwĂłch kĂłĹkach zostaĹyby mi tylko wspomnienia. ZaczÄ Ĺem grzebaÄ po internecie i mam pytanie czy ktoĹ prĂłbowaĹ lokalizatorĂłw gps? Jak i czy w ogĂłle to dziaĹa? Na alledrogo moĹźna nabyÄ najtaĹsze ustrojstwo za trochÄ ponad 100zĹ wiÄc nie tak strasznie. Pytanie tylko czy to coĹ pomoĹźe.
_________________ Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum