Serdecznie Witam Wszystkich ForumowiczĂłw. Dotychczas nie przejawiaĹem wiÄkszej aktywnoĹci na Naszym forum poniewaĹź byĹem zajÄty przygotowaniem dopiero co zakupionego moto do sezonu. Niestety w tej materii niewiele siÄ zmieni poniewaĹź to ja uczÄ siÄ od wielu z Was. Nasze Forum odwiedzaĹem juĹź od ponad roku przed zakupem mojej Devi. W duĹźej mierze padĹo na ten motocykl rĂłwnieĹź dziÄki Wam. WczeĹniej byĹa MZ TS 250. Wstyd siÄ przyznaÄ byĹo to ÄwierÄ wieku temu. Teraz po przesiadce jak siÄ domyĹlacie doznaĹem epokowego wstrzÄ su i muszÄ siÄ uczyÄ jazdy od poczÄ tku. Przy moto grzebiÄ sam, dlatego Wasze rady i doĹÄ czane do tego filmiki sÄ mi bardzo potrzebne-niezbÄdne? W tym roku na trasie pewnie siÄ nie zobaczymy, bÄdÄ lataĹ jedynie wokóŠkomina. Nigdzie dalej siÄ nie wybieram. Jako Forumowicz zobowiÄ zuje siÄ aktywnie czytaÄ Wasze posty, czerpaÄ inspiracjÄ i
wiedzÄ pĹynÄ cÄ z Waszych doĹwiadczeĹ Jeszce raz Pozdrowionka!!!
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sob Mar 15, 2014 15:10
Witam rĂłwieĹnika
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Dobrze, Ĺźe znalazĹeĹ swojÄ upragnionÄ NTV. Skoro jesteĹ z ZG, to istnieje spore ryzyko, Ĺźe spotkasz kilka osĂłb stÄ d w Starym Kisielinie
Hi Hi No to Witaj Ziomalu! DokĹadnie to jestem w Przytoku. Oficjalnie wystÄpuje na forum jako zielonogĂłrzanin, a to dlatego aby rodacy nie mieli wÄ tpliwoĹci w jakim rejonie Polski zamieszkuje. Przytok to maĹa malownicza wieĹ i zapewne nic nie mĂłwiÄ ca Naszym Forumowiczom. Mam nadziejÄ, Ĺźe nikt z tego powodu na mnie siÄ nie pogniewa. Jeszcze 5 lat temu byĹo to zgodne z prawdÄ .
Ps. Czasami pojawiam siÄ na torze w Kisielinie, ale tylko jako oĹliniony gapowicz
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sob Mar 15, 2014 18:48
Witam KolegÄ.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum