Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Mar 2012 Posty: 91 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob Gru 28, 2013 00:23 Prowadzenie linek
Z góry przepraszam jeśli jest to na forum, ale nie mogłem znaleźć. Czy jest jakiś rysunek/schemat prowadzenia linek gazu, sprzęgła, predkoścomierza? Głównie zależy mi na linkach gazu. Jeżeli ktoś mógłby strzelić fote jak to powinno być poprowadzone, to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam
Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1781 Skąd: Tarnów
Wysłany: Czw Sty 02, 2014 21:01 Re: Prowadzenie linek
Gimnastk napisał/a:
Z góry przepraszam jeśli jest to na forum, ale nie mogłem znaleźć. Czy jest jakiś rysunek/schemat prowadzenia linek gazu, sprzęgła, predkoścomierza? Głównie zależy mi na linkach gazu. Jeżeli ktoś mógłby strzelić fote jak to powinno być poprowadzone, to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam
Niech zgadnę, kombinujesz zmianę lub podniesienie kierownicy, a tu k...a ZONK
pozdro
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Mar 2012 Posty: 91 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią Sty 03, 2014 11:22
Dzięki killu za podpowiedź. Generalnie mam wątpliwości czy dobrze są poprowadzone linki od gazu. Może jeszcze popróbuje naciągnąć linke powrotu. A U Was panowie te linki idą przed czy za główką ramy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum