Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Mar 2012 Posty: 91 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob Gru 28, 2013 00:23 Prowadzenie linek
Z gĂłry przepraszam jeĹli jest to na forum, ale nie mogĹem znaleĹşÄ. Czy jest jakiĹ rysunek/schemat prowadzenia linek gazu, sprzÄgĹa, predkoĹcomierza? GĹĂłwnie zaleĹźy mi na linkach gazu. JeĹźeli ktoĹ mĂłgĹby strzeliÄ fote jak to powinno byÄ poprowadzone, to byĹbym wdziÄczny. Pozdrawiam
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Czw Sty 02, 2014 21:01 Re: Prowadzenie linek
Gimnastk napisał/a:
Z gĂłry przepraszam jeĹli jest to na forum, ale nie mogĹem znaleĹşÄ. Czy jest jakiĹ rysunek/schemat prowadzenia linek gazu, sprzÄgĹa, predkoĹcomierza? GĹĂłwnie zaleĹźy mi na linkach gazu. JeĹźeli ktoĹ mĂłgĹby strzeliÄ fote jak to powinno byÄ poprowadzone, to byĹbym wdziÄczny. Pozdrawiam
Niech zgadnÄ, kombinujesz zmianÄ lub podniesienie kierownicy, a tu k...a ZONK
pozdro
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Mar 2012 Posty: 91 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią Sty 03, 2014 11:22
DziÄki killu za podpowiedĹş. Generalnie mam wÄ tpliwoĹci czy dobrze sÄ poprowadzone linki od gazu. MoĹźe jeszcze poprĂłbuje naciÄ gnÄ Ä linke powrotu. A U Was panowie te linki idÄ przed czy za gĹĂłwkÄ ramy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum