Wiek: 39 Dołączyła: 16 Mar 2012 Posty: 158 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Lis 14, 2013 09:43 garaż w Warszawie na przezimowanie motocykla
Zazwyczaj jest problem z miejscem gdzie na zimę odstawić moto żeby nie zostało na ulicy. Jako, że dorobiłam się garażu (takiego szeregowego) na Grochowie to chciałam zaproponować kawałek miejsca na odstawienie i przechowanie motocykla. Może nie jest to garaż full wypas ale zawsze miejsce zamknięte i pod dachem. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to zapraszam.
Wiek: 44 Dołączyła: 20 Paź 2013 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Sty 25, 2015 19:39
scorpio70 napisał/a:
Nie będę tworzył nowego tematu. Potrzebny garaż na przezimowanie tej zimy dla mojego moto. Bezpieczny i w dobrych pieniądzach. Polecicie coś?
Jeśli to by Ci odpowiadało, to u mnie w garażu podziemnym (Bemowo) wynajęcie miejsca na motocykl kosztuje 50zł/miesiąc (niestety, nie można z nimi negocjować ceny). Mogę podpytać we wspólnocie czy jest jeszcze jedno wolne.
_________________ Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość. Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki.
Wiek: 44 Dołączyła: 20 Paź 2013 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Sty 25, 2015 22:34
scorpio70 napisał/a:
... spoko, cena może być, ale czy bezpiecznie?
Osiedle zamknięte, strzeżone, w garażu są kamery. Ja tam trzymam wszystkie swoje sprzęty. Jeśli masz ochotę, to w wolnej chwili zapraszam na kawę i oględziny. Może jednak najpierw zapytam we wspólnocie czy maja jeszcze jakieś miejsca?
PS. Dlaczego nie dostaje na maila powiadomień o odpowiedziach, chociaż wszystko mam zaznaczone jak trzeba? do spamu tez nie wpadają. Wie ktoś?
_________________ Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość. Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum