I powiedz mi jak siÄ na Devi jeĹşdzi?:) Bo w sumie z tego co mi wiadomo to Devi to Revere tylko w nowszym wydaniu z masÄ plastiku aerodynamicznego i o wiele wiÄcej kontrolek. MylÄ siÄ bardzo?
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 21 Mar 2013 Posty: 335 Skąd: Kamieńsk
Wysłany: Nie Paź 13, 2013 19:00
matirati666 napisał/a:
I powiedz mi jak siÄ na Devi jeĹşdzi?:) Bo w sumie z tego co mi wiadomo to Devi to Revere tylko w nowszym wydaniu z masÄ plastiku aerodynamicznego i o wiele wiÄcej kontrolek. MylÄ siÄ bardzo?
Mam mizerne doĹwiadczenie bo machnÄ Ĺem niÄ jakieĹ 3000km, ale wraĹźenia spoko. Spalanie ok, naprawdÄ trzeba siÄ staraÄ by przekroczyĹo 5l. JeĹşdzi siÄ wygodnie, hamulce jak dzwon. OczywiĹcie kufry. NiektĂłrzy twierdzÄ Ĺźe maĹe ale jak jadÄ do rodzicĂłw po waĹĂłwkÄ to sÄ w sam raz. Jak na turystyka przyjemna maszyna. SprawdzaĹem swojÄ na prÄdkoĹÄ i gdy zegar pokazaĹ ponad 180km/h telepie szybÄ , a przy takich prÄdkoĹciach z niskÄ szybÄ Ĺeb chce urwaÄ. CzÄsto pojawiajÄ siÄ pÄkniÄcia czachy po bokach szyby. MiaĹem przez moment pomysĹ by jÄ zmieniÄ na coĹ wiÄkszego ale za kaĹźdym razem gdy wyjeĹźdĹźam poĹmigaÄ to mi przechodzi i na twarz wyĹazi banan .
_________________ Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu
Mam mizerne doĹwiadczenie bo machnÄ Ĺem niÄ jakieĹ 3000km, ale wraĹźenia spoko. Spalanie ok, naprawdÄ trzeba siÄ staraÄ by przekroczyĹo 5l. JeĹşdzi siÄ wygodnie, hamulce jak dzwon. OczywiĹcie kufry. NiektĂłrzy twierdzÄ Ĺźe maĹe ale jak jadÄ do rodzicĂłw po waĹĂłwkÄ to sÄ w sam raz. Jak na turystyka przyjemna maszyna. SprawdzaĹem swojÄ na prÄdkoĹÄ i gdy zegar pokazaĹ ponad 180km/h telepie szybÄ , a przy takich prÄdkoĹciach z niskÄ szybÄ Ĺeb chce urwaÄ. CzÄsto pojawiajÄ siÄ pÄkniÄcia czachy po bokach szyby. MiaĹem przez moment pomysĹ by jÄ zmieniÄ na coĹ wiÄkszego ale za kaĹźdym razem gdy wyjeĹźdĹźam poĹmigaÄ to mi przechodzi i na twarz wyĹazi banan .
No mĂłj diabeĹ nie ma juz seryjnej lampy i owiewki. Ma czache z bandita z prostokÄ tnÄ lampÄ , ale u mnie ze spalaniem tak jak mowiesz. PeĹen luzik. ChociaĹź przydaĹaby siÄ banditowska owiewka turystyczna bo jak mowisz przy dĹugiej jeĹşdzie na dziaĹkÄ ponad 120 chciaĹem potylicÄ drapaÄ sie po dupie .Kufry teĹź mam choÄ nie tak piÄknie aerodynamiczne jak w Devi ale co tam. Liczy sie fun i dzwiek V2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum