Witam! Dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem Hondy Deauville 650 z 2004 roku. Przesiadłem się na nią z Suzuki VX 800 i mimo minimalnie mniejszej mocy czerpię większą radość z jazdy mimo przejechanych dopiero 110 km. Z mankamentów które jak na razie zauważyłem to cieknące uszczelniacze lag i przy wciskaniu dźwigni sprzęgła słychać z silnika przez chwilę delikatne chrobotanie które po kilku sekundach znika. Tak samo przy zatrzymywaniu się podczas jazdy. Po za tym silniczek pracuje ekstra - dźwięk wydobywający się z tłumiczka jest piorunujący. W przyszłym tygodniu zrobię uszczelniacze, a sprzęgłem zajmę sie po sezonie (zobacze czy wymiana płynów coś zmieni). Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie! Niebieska Deauvillka z szerokimi kuframi bocznymi, kuferkiem centralnym Hondowskim oraz wysoką szybą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum