W dolnej pĂłĹce mam takie dwie kostki ktĂłre, jak domniemam powinny przy peĹnym skrÄcie kierownicy zaprzeÄ siÄ na blaszkach przy ramie. Niestety tak siÄ nie dzieje, natomiast przeĹÄ czniki przy manetkach wbijajÄ mi siÄ w bak. Dodam Ĺźe nic nie wskazuje na to Ĺźeby czÄĹci te byĹy porozbijane po wywrotce. Zastanawiam siÄ wiÄc co moĹźe byÄ grane. PĂłki co wkrÄciĹem w otwory obok Ĺrubki fi 6 ktĂłre zapierajÄ siÄ o ramÄ ale nie jestem do koĹca przekonany co do sĹusznoĹci tego rozwiÄ zania.
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sro Wrz 10, 2014 21:03
Kropek, zrĂłb moĹźe parÄ fotek z bliska i wrzuÄ na forum. Wtedy na pewno ktoĹ zapoda fachowÄ diagnozÄ
pozdro
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Pomógł: 12 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 655 Skąd: Szewna
Wysłany: Czw Wrz 11, 2014 14:37
WyglÄ da na to, Ĺźe po glebie (glebach) skrzywiĹy siÄ poĹĂłwki kierownicy, co zresztÄ potwierdzajÄ wgniecenia na baku. Rada, wymieniÄ poĹĂłwki, ale tutaj nie Masz pewnoĹci, Ĺźe kupisz w dobrym stanie. KupiÄ pĂłĹkÄ od modelu z kierÄ rurowÄ , opis tej modyfikacji jest na forum.
W kwestii prostowania siÄ nie wypowiadam, nie znam siÄ.
Pozdrawiam
W sumie o wygiÄtych poĹĂłwkach nie pomyĹlaĹem, ale ma to sens PrzerabiaÄ na rurowÄ kierownicÄ nie bÄdÄ bo wolaĹbym zostawiÄ wszystko w oryginale, takĹźe albo poszukam prostych poĹĂłwek kierownicy albo doĹÄ dĹugiej rury prostowniczej
Wysłany: Czw Wrz 11, 2014 17:55
Super by byĹo, aby gdzieĹ w okolicy ktoĹ miaĹ takĹźe Revere. Wtedy postawiĹbyĹ swojÄ obok drugiej i metoda porĂłwnawcza byĹaby najlepsza. ZakĹadajÄ c, Ĺźe druga Revera bÄdzie git
pozdro
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
Wysłany: Czw Wrz 11, 2014 20:53
OglÄ dajÄ c zdjÄcia, teĹź mi siÄ zdawaĹo, Ĺźe poĹĂłwki sÄ pokrzywione. Nie chciaĹem tego pisaÄ, bo nie byĹem pewien.
Z podgrzewaniem aluminium to musisz jednak uwaĹźaÄ, bo zachowuje siÄ ono inaczej niĹź stal. Po prostu, nie zmieniajÄ c koloru, po przekroczeniu temperatury topnienia, nagle zaczyna siÄ topiÄ. CzÄsto metal skapuje na buta goĹcia trzymajÄ cego palnik
Ale jakbyĹ tego nie robiĹ- to ĹźyczÄ sukcesĂłw
pozdr.
BÄdÄ uĹźywaĹ suszarki do wĹosĂłw o duĹźej mocy czyt. opalarki, na dwoje babka wróşyĹa takĹźe sprĂłbuje. W razie klÄski w okolicy goĹÄ ma dwie poĹĂłwki
http://olx.pl/oferta/hond...html#28a6b3ba66
Jutro zadzwoniÄ zapytam czy sÄ proste i jak bardzo drogie, a jeĹli proste nie sÄ a goĹÄ jest handlarzem to na pojutrze pewnie siÄ wyprostujÄ
[ Dodano: Czw Wrz 11, 2014 22:10 ]
No to chyba mam szczÄĹcie bo kolega respirator ma takÄ Revere w Lublinie, takĹźe pisze PW, moĹźe siÄ uda spotkaÄ http://hondantv.pl/forum/viewtopic.php?t=5857
Pomógł: 10 razy Dołączył: 19 Maj 2012 Posty: 739 Skąd: Białystok
Wysłany: Pią Wrz 12, 2014 18:53
U mnie wyglÄ dajÄ inaczej te ograniczniki na gĹĂłwce ramy. Tu wyglÄ dajÄ jakby ktoĹ tam wspawaĹ kawaĹki blaszek. U mnie mam takie maĹe wypustki wysuniÄte bardziej do przodu, wiÄc ogranicznik na pĂłĹce wczeĹniej siÄ z tÄ wypustkÄ spotyka i kiera nie dotyka baku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum