Wysłany: Pon Maj 20, 2013 22:51 Witam serdecznie
WĹaĹnie staĹem siÄ szczÄĹliwym posiadaczem ntv 650 z 2003r, decyzja o kupnie zapadĹa w 10 min bo ĹwieĹźo przyjechaĹ z niemiec i dobrze wyglÄ daĹ ( miaĹ byÄ burgman 650), a nie miaĹem pojÄcia Ĺźe to taki fajny motocykl, mam nadzieje Ĺźe to dobra decyzja, jak ogarnÄ forum to wrzucÄ foty
Pozdrawiam wszystkich
jubi-tom
Pierwsze decyzje sÄ zazwyczaj najlepsze. IdĹş za gĹosem serca..
Duzo radoĹci z jazdy ĹźyczÄ. Tylko nie zapomnij o zmianie biegĂłw skoro miaĹ byÄ burgman...
Wysłany: Sro Maj 22, 2013 20:19
DziÄkujÄ wszystkim za miĹe przyjÄcie do forum
pierwsze 200km pokonaĹem trochÄ po miescie i trochÄ poza no i trzeba siÄ przyzwyczaiÄ do mieszania biegami co jest niewygodne ( generalnie jeĹşdziĹem maxi skuterami) , spalanie to 5.2 , silnik Ĺadnie pracuje , ale wydaje mi siÄ Ĺźe maĹo mocy na trasie , nie mam porĂłwnania z innymi deavilami ale tak chyba chodzÄ , poza tym ok . MoĹźe wymaga jakies regulacji bo zdazyĹo mu siÄ kichnÄ Ä przy odpaleniu.
ChÄtnie spotkaĹbym siÄ z osobami ktĂłre majÄ juĹź taki sprzÄt i porozmawiaĹ lub jakas wyprawa ale pierw przygotowaÄ musze moto bo nie ma nawet gniazda zapalniczki
pozdrawiam jubi-tom
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum