Wysłany: Pon Maj 20, 2013 21:51 Witam serdecznie
Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem ntv 650 z 2003r, decyzja o kupnie zapadła w 10 min bo świeżo przyjechał z niemiec i dobrze wyglądał ( miał być burgman 650), a nie miałem pojęcia że to taki fajny motocykl, mam nadzieje że to dobra decyzja, jak ogarnę forum to wrzucę foty
Pozdrawiam wszystkich
jubi-tom
Pierwsze decyzje są zazwyczaj najlepsze. Idź za głosem serca..
Duzo radości z jazdy życzę. Tylko nie zapomnij o zmianie biegów skoro miał być burgman...
Wysłany: Sro Maj 22, 2013 19:19
Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie do forum
pierwsze 200km pokonałem trochę po miescie i trochę poza no i trzeba się przyzwyczaić do mieszania biegami co jest niewygodne ( generalnie jeździłem maxi skuterami) , spalanie to 5.2 , silnik ładnie pracuje , ale wydaje mi się że mało mocy na trasie , nie mam porównania z innymi deavilami ale tak chyba chodzą, poza tym ok . Może wymaga jakies regulacji bo zdazyło mu się kichnąć przy odpaleniu.
Chętnie spotkałbym się z osobami które mają już taki sprzęt i porozmawiał lub jakas wyprawa ale pierw przygotować musze moto bo nie ma nawet gniazda zapalniczki
pozdrawiam jubi-tom
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum