Kwestia gustu
plusy dodatnie:
+ wysoka szyba i owiewki
+ mechanicznie spoko moĹźe byc
+ przebieg jeĹli prawdziwy to spoko
+ powinien mieÄ CBS w tym roczniku
plusy ujemne:
- opony chyba na wykonczeniu albo niedowidze.
- te linie czarne jak lampas w dresie
- wydech szpeci strasznie (ale gosc pisaĹ, Ĺźe wizualnie nie do konca fajnie, uczciwie)
- szkoda ze nie ma kufra centralnego
Jak goĹÄ to zrobiĹ, Ĺźe obroty 0 a predkosc niecaĹe 20 ?
Debmotne , racja ten wydech szpeci i brak kufra centralnego, szukam dalej , ale na razie bez ciĹnienia
a tym licznikiem , no to fakt dziwne, wskazĂłwka nie wraca na 0 chyba
_________________ był : Romet Kadet, Awo Simson, CZ 350, Jawa TS 350, będzie Devilka - jeśli będzie
PS: sĹowa "pilne" w ogĹoszeniu oznaczajÄ najczÄĹciej > przywieziesz gotĂłwkÄ , pokaĹźesz mi jÄ i zjadÄ ostro z ceny
Ta devi z Orzesza wisi juĹź od wrzeĹnia/paĹşdziernika ub.roku.ByĹem jÄ oglÄ daÄ kiedy szukaĹem czegoĹ dla siebie.Na temat stanu technicznego nie wypowiem siÄ bo nie wiem jak jest faktycznie,trzeba by jÄ sprawdziÄ,przejechaÄ siÄ solidnie.GoĹÄ wczeĹniej przed zmodyfikowaniem ogĹoszenia pisaĹ Ĺźe syn ma warsztat motocyklowy i moto jest sprawne,potem to usunÄ Ĺ z kolejnych ogĹoszeĹ.Ja zrezygnowaĹem z tej devi bo jej stan wizualny byĹ kiepski,doĹÄ solidnie "Ĺciorana" moto byĹo brudne,bak porysowany okropnie,tĹumik malowany na czarno,siedzenie poplamione a kufer wyglÄ daĹ jakby cegĹy w nim woziĹ. OczywiĹcie wszystko to jest do poprawienia,do zrobienia i motek moĹźe wyglÄ daÄ porzÄ dnie jak na devi przystaĹo ale wymaga to czasu i kasy i nie przy tej cenie.Moim zdaniem ten motek jest wart gĂłra 6000 zĹ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum