Witam, mam na imiÄ KaĹka, lat 30 i mieszkam sobie obecnie w ElblÄ gu ale pochodzÄ z Lublina. Do tej pory ujeĹźdĹźaĹam Kawasaki en500 i HondÄ CBF500 ale niestety w paĹşdzierniku miaĹam groĹşny wypadek i pĂłki co stajÄ na nogi (dosĹownie). Ostatnio przeglÄ dajÄ c allegro zakochaĹam siÄ w NTV Deauville i postanowiĹam dowiedzieÄ siÄ wiÄcej na temat tego motocykla. PlanujÄ zakup w tym roku Ĺźeby mieÄ co pucowaÄ zanim znowu bÄdÄ jeĹşdziÄ
Pozdrawiam wszystkich forumowiczĂłw i do zobaczenia na trasie!!
_________________ Kaśka-miło mi
Ostatnio zmieniony przez szczęście Nie Sty 06, 2013 14:39, w całości zmieniany 1 raz
Witam na forum i pozdrawiam z Bawarii.
P.S. Podziwiam za wytrwaĹoĹÄ i za "cohones"... ChociaĹź w przypadku dziewczyny to taki tekst z mojej strony chyba trochÄ nie jest na miejscu.
_________________ Krzychu / Monachium, Głogów, Żary
HONDA CBF 600S
"Nie będąc motocyklistą tracisz z życia tyle samo, co abstynent i impotent."
Teraz wĹaĹnie doczytaĹem Twojego nicka... pamiÄtam TwojÄ relacjÄ z CBF Forum (ja mam CBF600S)... Czy coĹ siÄ wyjaĹniĹo?? Jak Pan polski Niemiec? JuĹź beknÄ Ĺ??? Trzymaj siÄ ciepĹo!
_________________ Krzychu / Monachium, Głogów, Żary
HONDA CBF 600S
"Nie będąc motocyklistą tracisz z życia tyle samo, co abstynent i impotent."
Pomógł: 10 razy Dołączył: 19 Maj 2012 Posty: 739 Skąd: Białystok
Wysłany: Nie Sty 06, 2013 14:22
Witaj!
Przesiadka z w miarÄ nowej cbf500 na wiekowÄ NTV? Raczej rzadkie zjawisko
ChociaĹź moje poprzednie Kawasaki byĹo o 13 lat mĹodsze od NTV, wiÄc wĹaĹciwie u mnie byĹo podobnie
ale teraz juĹź zbieram siĹy na nowo i szybciutko chcÄ znowu lataÄ!!
aaa... dodam, Ĺźe bÄdÄ szukaÄ deauville 700 do konkretnej turystyki wydaje mi siÄ idealny mam nadziejÄ, Ĺźe siÄ nie mylÄ
aaa... dodam, Ĺźe bÄdÄ szukaÄ deauville 700 do konkretnej turystyki wydaje mi siÄ idealny
CzeĹÄ Bardzo dobrze Ci siÄ wydaje- motocykl bardzo wygodny i bezawaryjny, plus oczywiĹcie napÄd waĹem- w turystyce nieoceniony. Kufry boczne moĹźe duĹźe nie sÄ ale spokojnie pomieszczÄ bagaĹź dla jednej osoby.
Powodzenia w poszukiwaniach i szybkiego powrotu do zdrowia!
szczÄĹcie, wczoraj czytaĹem twojÄ historiÄ na stronie zbyha. Wielka jesteĹ tyle Ci powiem i chylÄ przed TobÄ czoĹa. Wracaj do zdrowia i powodzenia w poszukiwaniu motocykla. Fajnie, Ĺźe do nas trafiĹaĹ
haidi, wielcy to zbyhu i spĂłĹka, Ĺźe gonili do obcej dziewczyny przez caĹÄ PolskÄ a ja to jedna z wielu historii jakie niestety majÄ miejsce na naszych drogach...
a moĹźe jest gdzies temat na forum o najwiÄkszych bolÄ czkach devilki i na co zwrĂłciÄ szczegĂłlnÄ uwagÄ przy kupnie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum