PowitaÄ wszystkich... Tu Krzysiek z Monachium. Nie jestem aktualnie ani posiadaczem Revere ani Deuaville ani nawet prawa jazdy kat. A. Obecnie jestem na etapie oczekiwania na egzamin i w przyszĹoĹci mam w planach zakup Devillki po nabraniu trochÄ "ogĹady z dwoma kĂłĹkami". Pozdrawiam z Bawarii.
_________________ Krzychu / Monachium, Głogów, Żary
HONDA CBF 600S
"Nie będąc motocyklistą tracisz z życia tyle samo, co abstynent i impotent."
DziÄkujÄ wszystkim za powitanie i "akceptacjÄ". W koĹcu nie jestem jeszcze posiadaczem ani motocykla ani nawet prawka ... przynajmniej takiego na 2 kĂłĹka (katamaranami bujam siÄ od 18 lat). A tak na marginesie... jest na forum ktoĹ z okolic Monachium? Pozdrawiam i do usĹychu!
HONDA CBF 600S
DzieĹ dobry wszystkim NTV-forumowiczom!
MogÄ siÄ w koĹcu pochwaliÄ... DokĹadnie 24 godziny temu Pan egzaminator zakomunikowaĹ mi co nastepuje: WYNIK EGZAMINU... POZYTYWNY
To byĹo moje pierwsze podejĹcie i w tym przypadku sprawdziĹo siÄ przysĹowie: "strach ma wielkie oczy". Nie byĹo tak Ĺşle... co prawda w Zielonej GĂłrze byĹo rano trochÄ mglisto, ale 5-6 stopni na plusie i stosunkowo sucho.
Inna sprawa, Ĺźe moto z zimnym silnikiem dostaĹem i na pierwszej "Ăłsemce" mi zgasĹ i trzeba byĹo powtarzaÄ i na pĂłĹsprzÄgle dalej Ăłsemki krÄciÄ.
Później jeszcze na podjeĹşdzie pod wzniesienie zgasĹ, ale to juĹź byĹ mĂłj bĹÄ d... CzuĹem, Ĺźe niĹźsze obroty jak w tej YBR 250 co w szkole miaĹem, a jednak daĹem ciaĹa!!
OprĂłcz tego jedno skrzyĹźowanie przejechaĹem prosto z wĹÄ czonym prawym kierunkiem i za to nieĹşle mi siÄ przez interkom od egzaminatora dostaĹo!
Efekt koĹcowy jest jednak POZYTYWNY i to mnie cieszy najbardziej!
Teraz pozostaje tylko szukaÄ fajnego i dobrego moto. Jak juĹź pewnie niektĂłrzy z Was czytali... szukaĹem CBF 500 lub CBF 600. Ostatecznie zdecydowaĹem siÄ na CBF 600S, a w przyszĹoĹci - myĹlÄ, Ĺźe po 1-2 sezonach - rozpocznÄ poszukiwania mojej wymarzonej Deauville'ki!
Pozdrawiam i do zobaczenia na wiosennych trasach!
HONDA CBF 600S
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pią Lis 02, 2012 10:17
Ech, jeszcze Ci ten ĹaĹcuch bokiem wyjdzie ĹťartujÄ SzerokoĹci, przyczepnoĹci i duuĹźo zadowolenia z motocykla! Wpadaj jak najczÄĹciej na tor do Starego Kisielina! MajÄ c tak blisko moĹźesz lataÄ raz w tygodniu
Pomógł: 16 razy Wiek: 59 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 674 Skąd: Wilkowyja
Wysłany: Nie Lis 04, 2012 18:08
CzeĹÄ . Kupuj od razu Devi co siÄ bÄdziesz przygotowywaĹ . PodejdĹş do niej od poczÄ tku z rozwagÄ bez wariacji i bÄdzie ci sĹuĹźyÄ . Potem co najwyĹźej zapragniesz czegoĹ wiÄkszego .
Dobry wieczĂłr wszystkim,
Tak jak wczeĹniej napisaĹem tak teĹź uczyniĹem... ZostaĹem posiadaczem CBF600S.
Chwalic sie nie bÄdÄ, bo nie chcÄ siÄ szanownym forumowiczom za bardzo naraĹźaÄ, ale mam nadziejÄ Ĺźe jak to Killu napisaĹ... nie "wyjdzie mi ten ĹaĹcuch bokiem".
Tak czy inaczej na forum pozostanÄ choÄby po to, Ĺźeby nadal marzyÄ o Deauville"ce.
Pozdrawiam i LWG
HONDA CBF 600S
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum