Wysłany: Czw Lip 12, 2012 09:02 Strzela w tłumik !!!!!
Witam jestem posiadaczem Deauvillki z 2003 od tygodnia. Problem polega na strzelaniu w tłumiku podczas jazdy na małych ogrotach (2-4 tyś) i tylko od czasu do czasu, generalnie rzadko. Świece nowe, filtr nowy, gaźniki wczoraj synchronizowane ( przy okazji według procedur w manualu czy też tu na forum nie ściąga się filtra powietrza, ale w mojej hondzie muszę bo nie ma tej dziurki w filtrze i pytanie czy ta synchronizacja bedzie ok bez filtra, bo bez filtra motor strzela przy gażdym dodaniu gazu ). Może to mieszanka jest zła.
p.s.
Podczas synchronizacji zauważyłem żę gaźniki są połączone przewodami fi 6 i centralny przewód idzie pod siedzenie i nie jest nigdzie podłączony, poprostu sobie tam wisi czy to jest poprawne.
ok problem rozwiązany regulacja zaworów + gaźników i synchronizacja. pozostał problem przewodu podciśnienie który nigdzie nie jest podłączony. temat http://hondantv.pl/forum/viewtopic.php?t=4124
Bob Pomógł: 11 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 596 Skąd: Op
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum