Witam- Mam na imiÄ Ĺukasz, mam 23 lata, mieszkam w GĹogowie,wojewĂłdztwo dolnoĹlÄ skie. Jestem z zawodu mechanikiem, zajmujÄ siÄ gĹĂłwnie samochodami,ale ostatnio w koĹcu coraz wiÄcej motocykli i choÄby motorowerĂłw przyjeĹźdĹźa. Od niedawna jestem wĹaĹcicielem NTV Revere 94 rok. W porĂłwnaniu do nieszczÄsnej GPz 305 z 88 roku ktĂłrÄ miaĹem poprzednio ta sztuka cieszy moje oko i ucho wyglÄ dem powaĹźnego motocykla.Jest to motocykl,ktĂłry speĹnia moje oczekiwania w 80%- ma silnik V2, sylwetka klasycznego golaska, napÄd waĹem,silnik V2, lubi takie obroty jakie i ja lubiÄ- na ludzkim poziomie a nie 12000 jakieĹ no i cenowo staĹa na normalnym poziomie. WspominaĹem o silniku V2? PozostaĹe 20 % to speĹni jak nawinÄ wiÄcej kilometrĂłw.
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 14:10
Dziwne, Ĺźe wszyscy GĹogowianie narzekajÄ na kolor mostu. Mi siÄ nawet podoba. MaĹo tego - jest to znak rozpoznawczy GĹogowa .
P.S. ByĹem kilka razy w GĹogowie. Nawet byĹem na jakiejĹ imprezie w lokalu ktĂłry znajdowaĹ sie w jakiejĹ starej baszcie... Nie pamiÄtam juĹź szczegĂłĹĂłw .
jawsim [Usunięty]
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 19:28
dla mnie ten kolor jest zbyt, eee, tolerancyjny a co do baszty to chyba o zamek jednak chodziĹo. tak czy owak miasteczko fajne- mamy tez sporawe rondo, na ktĂłrym moĹźna fajnie sobie siÄ pokrÄciÄ czasem z nudĂłw:)
praetor [Usunięty]
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 20:26 Siemka JAWSIM
Gratulacje. Zobaczysz te 20% to kwestia czasu. Moto jest na medal.
MOTO-POZDRO
Praetor
Morgan
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum