Witam- Mam na imię Łukasz, mam 23 lata, mieszkam w Głogowie,województwo dolnośląskie. Jestem z zawodu mechanikiem, zajmuję się głównie samochodami,ale ostatnio w końcu coraz więcej motocykli i choćby motorowerów przyjeżdża. Od niedawna jestem właścicielem NTV Revere 94 rok. W porównaniu do nieszczęsnej GPz 305 z 88 roku którą miałem poprzednio ta sztuka cieszy moje oko i ucho wyglądem poważnego motocykla.Jest to motocykl,który spełnia moje oczekiwania w 80%- ma silnik V2, sylwetka klasycznego golaska, napęd wałem,silnik V2, lubi takie obroty jakie i ja lubię- na ludzkim poziomie a nie 12000 jakieś no i cenowo stała na normalnym poziomie. Wspominałem o silniku V2? Pozostałe 20 % to spełni jak nawinę więcej kilometrów.
Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 13:10
Dziwne, że wszyscy Głogowianie narzekają na kolor mostu. Mi się nawet podoba. Mało tego - jest to znak rozpoznawczy Głogowa .
P.S. Byłem kilka razy w Głogowie. Nawet byłem na jakiejś imprezie w lokalu który znajdował sie w jakiejś starej baszcie... Nie pamiętam już szczegółów .
jawsim [Usunięty]
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 18:28
dla mnie ten kolor jest zbyt, eee, tolerancyjny a co do baszty to chyba o zamek jednak chodziło. tak czy owak miasteczko fajne- mamy tez sporawe rondo, na którym można fajnie sobie się pokręcić czasem z nudów:)
praetor [Usunięty]
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 19:26 Siemka JAWSIM
Gratulacje. Zobaczysz te 20% to kwestia czasu. Moto jest na medal.
MOTO-POZDRO
Praetor
Morgan
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum