Wysłany: Wto Wrz 10, 2013 21:43 Chcę się pochwalić :)
Chcę się pochwalić osiągiem ponad 1300 km w ciągu jednego dnia.
Taki nasz rekord ::::::: mój i mojego plecaczka(żony). W tym 300 km w całkowitej mgle w nocy w górach na Słowacji
Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1782 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sro Wrz 11, 2013 10:50
Gratulacje, ale chyba Wasze d...pska nie były tym rekordem zachwycone?
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
A ja myślałem, że jazda na motocyklu to ma być przyjemność, a nie bicie rekordów. Żartuję oczywiście.
No wiem, niekiedy trzeba. Ale takie trasy na raz, to już dla twardzieli. Zwłaszcza, że przez kilka dni po tym, mamy obolałe różne części ciała.
Racja,jazda to nie bicie rekordów ale czysta przyjemność a taki dystans bo sytuacja zmusiła.
a 1300 czy 1200 km to już żadna różnica . Ogromny dystans jak na jeden dzień, ale ciągle czuję niedosyt jazdy
Dystans niesamowity,ja jechałem 18 godzin ale na sprawnym motocyklu tak że niema porównania z twoim wyczynem , a że tak zapytam to co Ci się stało z dźwignią i jak sobie później radziłeś podczas jazdy?
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Wrz 17, 2013 13:31
Hardcore'y jesteście! Ja mam dość już około 500km. Ale staram się omijać autostrady i wszelkie drogi płatne, to też często dystans liczy się w motogodzinach a nie kilometrach. Niemniej nie wyobrażam sobie jazdy blisko 2k km na jednym przysiadzie. Nie mówiąc już o akcji z dźwignią :/
Nie wiem jak Wy to robicie. Wracając z Bieszczad od przystani motocyklowej do Łodzi czyli jakieś 460km trasą którą jechałem zajęło mi 10h z dwoma przystankami na tankowanie :/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum