Wysłany: Pon Lut 13, 2012 22:12 Praca ToruĹ nowy salon motocyklowy
Witam mam nadzieje ze nie dostanÄ ochrzanu za to ze umieszczam to w tym dziale.
JeĹli ktoĹ jest zainteresowany to przez przypadek trafiĹem na oto ogĹoszenie rekrutacyjne.
AF Motors Autoryzowany Dealer Ducati w Toruniu poszukuje w nowo tworzonym punkcie sprzedaĹźy kandydata na stanowisko:
Specjalista ds. sprzedaĹźy motocykli,czÄĹci i akcesoriĂłw.
Nawiasem mĂłwiÄ c chyba "ciÄĹźkÄ " markÄ sobie wybrali z ciekawoĹci spojrzaĹem ile jest dostÄpnych ducati na alledrogo i wyskoczyĹo 120 sztuk nie wiele
Pomógł: 4 razy Wiek: 50 Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 546 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 22:56
Przykre to co piszesz Kamil - ale niestety prawdziwe
_________________ Pozdrawiam
Zawsze na zakręcie....
KRESEK
bedur Pomógł: 1 raz Wiek: 52 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 453 Skąd: Nidderau DE
Wysłany: Wto Lut 14, 2012 18:54
Killu napisał/a:
Od siebie dodam tyle, Ĺźe przy motocyklach ciÄĹźko zarobiÄ na motocykl.
PozdRR
Kamil, nie tylko w motocyklach Ja pracujÄ "w materiaĹach budowlanych". Na dom nie zarobiĹem i teĹź chyba nie zarobiÄ Chyba, Ĺźe wydĹuĹźÄ wiek emerytalny jeszcze o kilkadziesiÄ t lat to kto wie
Pomógł: 23 razy Wiek: 48 Dołączył: 15 Gru 2010 Posty: 1437 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Lut 14, 2012 19:02
Ja w zeszĹym roku miaĹem iĹÄ do najwiÄkszego salonu motocyklowego w PL, ale rozbiĹo siÄ wĹaĹnie o finanse. PodobnÄ kasÄ miaĹbym siedzÄ c na kasie w markecie. DziĹ juĹź nie ma tego salonu...
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Lut 15, 2012 01:46
Generalnie ciÄĹźko wszÄdzie o wynagrodzenie. WĹaĹciwie, to moĹźna powiedzieÄ, Ĺźe pracujemy a nie, Ĺźe zarabiamy. Na szczÄĹcie NTV jest ekonomiczna i tania w utrzymaniu i zakupie No i to najlepsze moto na Ĺwiecie
Nie ma co jÄczeÄ. Trzeba dziaĹaÄ tak, Ĺźeby byĹo dobrze.
Jak przez sezon nie zarobisz na zimÄ, to siÄ nie utrzymasz... U nas rosnÄ jak grzyby po deszczu jeden sklep za drugim... Ale utrzymujÄ siÄ tylko trzy. PeĹno jest drobnicy, ktĂłra siÄ otwiera i jeszcze w tym samym roku zamyka. NaprawdÄ nie jest w zimie kolorowo.
_________________ Pucuś
pikonrad Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 410 Skąd: Toruń
Wysłany: Sro Lut 15, 2012 20:17
taka drobnica bywa katastrofÄ , dajÄ w sezonie takie ceny, Ĺźe "staĹym" firmom nie dadzÄ zarobiÄ na zimÄ, a w zimÄ zajmujÄ siÄ czymĹ innym. Ale z drugiej strony jak siÄ ma salon motocyklowy, to warto wyposaĹźyÄ siÄ w sprzÄt do odĹnieĹźania dachĂłw i w zimÄ poĹowa personelu powinna siÄ tym zajmowaÄ?
CieszÄ siÄ, Ĺźe rynek w Toruniu siÄ rozwija. Mamy HondÄ, YamahÄ(najstarszy salon motocyklowy w Toruniu), Suzuki. Teraz bÄdzie Ducat - jest coraz lepiej.
bedur Pomógł: 1 raz Wiek: 52 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 453 Skąd: Nidderau DE
Wysłany: Sro Lut 15, 2012 20:30
pikonrad napisał/a:
Mamy HondÄ, YamahÄ(najstarszy salon motocyklowy w Toruniu), Suzuki. Teraz bÄdzie Ducat - jest coraz lepiej.
Praca to temat rzeka a juĹź byĹ taki piÄkny moment Ĺźe ludziska siÄ zawijali do lepiej pĹatnej pracy i moĹźna byĹo coĹ w swojej wywalczyÄ, a tu znĂłw wrĂłciĹo straszenie nie pewnoĹÄ.
Pewnie gdybyĹmy finansowo lepiej stali to wielu zdecydowaĹo by siÄ na zakup salonowca.
ChoÄ jest jeszcze nasza pozytywna mentalnosÄ ze czesto czlowiek grzebie nie jako lekko z przymusu finansowego ,ale przede wszystkim Ĺźe lubi i to nas rozwija. Nie wiem jakie macie spostrzeĹźenia ale widzÄ c po moim synu czy chĹopaczkach w jego wieku oni juz tego nie ciÄ gnÄ to juĹź bÄdzie zaczynaÄ siÄ pokolenie anty techniczne lekko skazane na serwisy. To nie do pomyĹlenia kiedyĹ byĹo Ĺźeby ojciec schodziĹ do samochodu grzebaÄ a ty siedziaĹ byĹ sobie przed tv
ale widzÄ c po moim synu czy chĹopaczkach w jego wieku oni juz tego nie ciÄ gnÄ to juĹź bÄdzie zaczynaÄ siÄ pokolenie anty techniczne lekko skazane na serwisy
Mam na to sposĂłb obiecaĹem mojemu synowi w tym roku MZ-tkÄ ale pod warunkiem Ĺźe pomoĹźe mi jÄ poskĹadaÄ po wypadku - a Ĺźe to byĹa przekĹadka ramy to siÄ trochÄ nauczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum