Wysłany: Sro Paź 05, 2011 16:18 Garaż na zimę
Witam
Poszukuje miejsca garażowego na zimę dla mojej Hondzi
Teraz parkuję na parkingu strzeżonym pod zadaszeniem, ale że już mamy październik, to trzeba poszukać jakichś czterech ścian dodatkowo, żeby mi dziecinki nie zawiało i śniegiem nie zasypało
Oczywiście może być coś na dostawkę, albo wynająć z kimś razem - najlepiej Warszawa - Bemowo, okolice Lotniska, preferowane od strony Radiowej i terenów w pobliżu (ale jak się znajdzie coś kawałek dalej to też się skusze)
Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 546 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Paź 06, 2011 21:58
Kuba podpinam się - Bemowo lotnisko jak najbardziej mi odpowiada jak coś wyczaisz to daj znać może uda mi się wysupłać parę groszy - do tego jeszcze jakby prąd był to już wogóle suuuper ....
_________________ Pozdrawiam
Zawsze na zakręcie....
KRESEK
Wysłany: Pią Paź 07, 2011 07:25
To nasz pierwszy wspólny sezon, nie chcę, żeby Hondzi było zimno i wolę znaleźć coś ze ścianami
W każdym razie - temat nieaktualny, miejscówka znaleziona
To pochwal sie gdzie udalo Ci sie znalesc miejscowke i na jakich warunkach. Ja znalazlem cos takiego http://www.motosky.pl/garaz/zimowanie ale na zime i tak chyba wyprowadze maszyne na lubelszczyzne w sprawdzone 100% bezpieczne miejsce.
_________________ Były: Mińsk 125, 1989, NT 650V, 2000
Teraz: XL700V, 2008
http://www.dkms.pl/ - Fundacja Dawców Komórek Macierzystych
Wysłany: Pią Paź 07, 2011 09:47
Znajomy motocyklista z garażem pod blokiem (co prawda nie w mojej dzielnicy, ale to samo miasto ) Warunki do uzgodnienia - tzn. pewno za dobrą flaszkę obleci
Jakby ktoś jeszcze potrzebował miejsca w garażu ( może Kresek , może Kudlaty to mogę jedną przygarnąć. Drogę znacie :):) Będzie moim sprzętom raźniej a i ciepło i sucho i piwo się przy nich czasem wypije coby nie bylo im smutno :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum