Wysany: Sro Pa 05, 2011 17:18 Garaż na zimę
Witam
Poszukuje miejsca garażowego na zimę dla mojej Hondzi
Teraz parkuję na parkingu strzeżonym pod zadaszeniem, ale że już mamy październik, to trzeba poszukać jakichś czterech ścian dodatkowo, żeby mi dziecinki nie zawiało i śniegiem nie zasypało
Oczywiście może być coś na dostawkę, albo wynająć z kimś razem - najlepiej Warszawa - Bemowo, okolice Lotniska, preferowane od strony Radiowej i terenów w pobliżu (ale jak się znajdzie coś kawałek dalej to też się skusze)
Pomg: 4 razy Wiek: 50 Doczy: 14 Mar 2011 Posty: 546 Skd: Warszawa
Wysany: Czw Pa 06, 2011 22:58
Kuba podpinam się - Bemowo lotnisko jak najbardziej mi odpowiada jak coś wyczaisz to daj znać może uda mi się wysupłać parę groszy - do tego jeszcze jakby prąd był to już wogóle suuuper ....
_________________ Pozdrawiam
Zawsze na zakrcie....
KRESEK
Wysany: Pi Pa 07, 2011 08:25
To nasz pierwszy wspólny sezon, nie chcę, żeby Hondzi było zimno i wolę znaleźć coś ze ścianami
W każdym razie - temat nieaktualny, miejscówka znaleziona
To pochwal sie gdzie udalo Ci sie znalesc miejscowke i na jakich warunkach. Ja znalazlem cos takiego http://www.motosky.pl/garaz/zimowanie ale na zime i tak chyba wyprowadze maszyne na lubelszczyzne w sprawdzone 100% bezpieczne miejsce.
Wysany: Pi Pa 07, 2011 10:47
Znajomy motocyklista z garażem pod blokiem (co prawda nie w mojej dzielnicy, ale to samo miasto ) Warunki do uzgodnienia - tzn. pewno za dobrą flaszkę obleci
Pomg: 10 razy Doczy: 11 Pa 2010 Posty: 688 Skd: Raszyn
Wysany: Pi Pa 07, 2011 11:18
Jakby ktoś jeszcze potrzebował miejsca w garażu ( może Kresek , może Kudlaty to mogę jedną przygarnąć. Drogę znacie :):) Będzie moim sprzętom raźniej a i ciepło i sucho i piwo się przy nich czasem wypije coby nie bylo im smutno :)
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Moesz zacza pliki na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum