Witam wszystkich uĹźytkownikĂłw forum. Nazywam siÄ Bartek, mam 30 lat i szukam czegoĹ na pierwsze moto. Na sprzÄt mam ok. 7000 zĹ. Moje zainteresowanie wzbudzajÄ Yamaha xj, Transalp, TDM i ostatnio wĹaĹnie NTV. Moto ma sĹuĹźyÄ do jazdy wokóŠkomina, ale rĂłwnieĹź do bliĹźszych i dalszych wypadĂłw. Szukam sprawdzonego pojazdu z Warszawy lub bliskich okolic.
Na co dzieĹ pracujÄ w ksiÄgarni, wiÄc przyda mi siÄ odrobina adrenaliny.
Pozdrawiam braÄ forumowÄ .
Witam;
Za 7 tys na pewno znajdziesz ĹadnÄ NTV a jak dobrze poszukasz to moĹźe nawet Devi. Innych nawet nie biorÄ pod uwagÄ. Poza tym wymienione yamaszki to rzÄdĂłwki a tych nie lubiÄ:) Co do Transalpa to hmmm zalezy jakie drogi masz wokóŠtego komina bo jesli szutry to moĹźe faktycznie byĹby to dobry wybĂłr. Jednak ile moĹźna jeĹździÄ po wertepach?
Powodzenia w poszukiwaniach oczywiĹcie NTV
DziÄki za miĹe powitanie. W sumie spodziewaĹem siÄ, Ĺźe bÄdziecie mnie przekonywaÄ do NTV;)
RozglÄ dam siÄ. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. I tutaj pytanie do forumowiczĂłw z Warszawy: Jest chÄtny, co by oceniÄ stan moto z Pragi PĂłĹnoc lub z Tarchomina? Sam, niestety, mam marne pojÄcie.
Wklejam 2 linki do maszyn, ktĂłrymi jestem zainteresowany:
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 21:49
Witaj na forum.
Na temat powyĹźszych ofert nie bÄdÄ siÄ wypowiadaĹ, bo nie jestem wielkim znawcÄ . Jednak ta czarna jakoĹ mi "nie leĹźy".
Pozdrawiam
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Pomógł: 4 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 825 Skąd: Sławków
Wysłany: Pią Maj 20, 2011 06:05
Witaj!
TroszkÄ cierpliwoĹci, wytrwaĹoĹci i odrobina szczÄĹcia i na pewno ĹadnÄ NTV wyhaczysz
Jak wgĹÄbisz siÄ w forumowe treĹci to bÄdziesz wiedziaĹ dlaczego NTV bÄdzie optymalnym i jedynym sĹusznym wyborem
NajwiÄkszym problemem jest doĹÄ ubogi rynek NTV-ek. Chyba, Ĺźe ja Ĺşle szukam. Niestety, ograniczyĹem siÄ do Warszawy, bo uwaĹźam, Ĺźe za tak maĹe pieniÄ dze nie ma co wypuszczaÄ siÄ gdzieĹ dalej, poniewaĹź kilka podróşy znacznie uszczupli mĂłj budĹźet. Nie mĂłwiÄ, Ĺźe nie pojadÄ po moto kilkaset km, ale musiaĹoby byÄ pewne. A wiadomo, jak to dziĹ jest.
WĹaĹciwie wybĂłr ograniczam juĹź do NTV, XJ i Transalp. Na korzyĹÄ NTV przemawia kardan. XJ - jest ich trochÄ na rynku. Niestety, jak szybko siÄ pojawiajÄ , to rĂłwnie szybko znikajÄ . Transalp - myĹlÄ, Ĺźe to moto jest docelowe.
jahol napisał/a:
Witaj.
Z ta adrenalina to ostroznie jesli to ma byc Twoje pierwsze moto
to taka pozytywna adrenalina. Mam juĹź swoje lata i szajba raczej mi nie grozi;)
SĹawekK napisał/a:
Witaj!
TroszkÄ cierpliwoĹci, wytrwaĹoĹci i odrobina szczÄĹcia i na pewno ĹadnÄ NTV wyhaczysz
z tÄ cierpliwoĹciÄ to najgorzej, bo Ĺadna pogoda itp. Ale spokojnie, nie napalam siÄ.
PS Aha, jeszcze jedna rzecz. PatrzÄ c po ogĹoszeniach i iloĹci NTV, nie spodziewaĹem siÄ tak bogatego w treĹci forum. NaprawdÄ moĹźna siÄ tu wiele dowiedzieÄ. Chyba, Ĺźe siÄ mylÄ i motocykli jest duĹźo, ale sÄ tak dobre, Ĺźe wĹaĹciciele nie chcÄ siÄ ich pozbywaÄ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum