Witam wszystkich użytkowników forum. Nazywam się Bartek, mam 30 lat i szukam czegoś na pierwsze moto. Na sprzęt mam ok. 7000 zł. Moje zainteresowanie wzbudzają Yamaha xj, Transalp, TDM i ostatnio właśnie NTV. Moto ma służyć do jazdy wokół komina, ale również do bliższych i dalszych wypadów. Szukam sprawdzonego pojazdu z Warszawy lub bliskich okolic.
Na co dzień pracuję w księgarni, więc przyda mi się odrobina adrenaliny.
Pozdrawiam brać forumową.
Witam;
Za 7 tys na pewno znajdziesz ładną NTV a jak dobrze poszukasz to może nawet Devi. Innych nawet nie biorę pod uwagę. Poza tym wymienione yamaszki to rzędówki a tych nie lubię:) Co do Transalpa to hmmm zalezy jakie drogi masz wokół tego komina bo jesli szutry to może faktycznie byłby to dobry wybór. Jednak ile można jeżdzić po wertepach?
Powodzenia w poszukiwaniach oczywiście NTV
Dzięki za miłe powitanie. W sumie spodziewałem się, że będziecie mnie przekonywać do NTV;)
Rozglądam się. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. I tutaj pytanie do forumowiczów z Warszawy: Jest chętny, co by ocenić stan moto z Pragi Północ lub z Tarchomina? Sam, niestety, mam marne pojęcie.
Wklejam 2 linki do maszyn, którymi jestem zainteresowany:
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1784 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 21:49
Witaj na forum.
Na temat powyższych ofert nie będę się wypowiadał, bo nie jestem wielkim znawcą. Jednak ta czarna jakoś mi "nie leży".
Pozdrawiam
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Pomógł: 4 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 825 Skąd: Sławków
Wysłany: Pią Maj 20, 2011 06:05
Witaj!
Troszkę cierpliwości, wytrwałości i odrobina szczęścia i na pewno ładną NTV wyhaczysz
Jak wgłębisz się w forumowe treści to będziesz wiedział dlaczego NTV będzie optymalnym i jedynym słusznym wyborem
Największym problemem jest dość ubogi rynek NTV-ek. Chyba, że ja źle szukam. Niestety, ograniczyłem się do Warszawy, bo uważam, że za tak małe pieniądze nie ma co wypuszczać się gdzieś dalej, ponieważ kilka podróży znacznie uszczupli mój budżet. Nie mówię, że nie pojadę po moto kilkaset km, ale musiałoby być pewne. A wiadomo, jak to dziś jest.
Właściwie wybór ograniczam już do NTV, XJ i Transalp. Na korzyść NTV przemawia kardan. XJ - jest ich trochę na rynku. Niestety, jak szybko się pojawiają, to równie szybko znikają. Transalp - myślę, że to moto jest docelowe.
jahol napisał/a:
Witaj.
Z ta adrenalina to ostroznie jesli to ma byc Twoje pierwsze moto
to taka pozytywna adrenalina. Mam już swoje lata i szajba raczej mi nie grozi;)
SławekK napisał/a:
Witaj!
Troszkę cierpliwości, wytrwałości i odrobina szczęścia i na pewno ładną NTV wyhaczysz
z tą cierpliwością to najgorzej, bo ładna pogoda itp. Ale spokojnie, nie napalam się.
PS Aha, jeszcze jedna rzecz. Patrząc po ogłoszeniach i ilości NTV, nie spodziewałem się tak bogatego w treści forum. Naprawdę można się tu wiele dowiedzieć. Chyba, że się mylę i motocykli jest dużo, ale są tak dobre, że właściciele nie chcą się ich pozbywać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum