Witam Szanowne koleżanki (jeśli są) i kolegów (no tych to już widzę, że całkiem sporo jest).
Od niedawna (3 miesiące) jestem zadowolonym ("szczęśliwym" to chyba zbyt duże słowo, ale po trosze jednak również i szczęśliwym) posiadaczem Hondy NTV 650 Deauville (2005r).
Staram się jeździć nim nacodzień do pracy (Gdynia<->Gdańsk). Tak więc mam już przejechane ok 2 tys km. Jest to moje pierwsze prawdziwe moto.
Wcześniej (przez rok) posiadałem (no i w garażu jeszcze go mam bo nie zdążyłem jeszcze sprzedać) skuter Honda 250ccm Foresight, na którym to uczyłem się jeździć motorem po mieście (w sumie ok 5 tys km). Niestety wcześniej przez 17 lat posiadania prawa jazy A nie miałem żadnego moto no i nie jeździłem.
Kwalifikuję się zatem jeszcze to grupy początkujących amatorów. Choć pewnie 10 lat temu z tyloma przejechanymi km oceniałby się jako zaawansowanego bikera
Teraz gdy już jestem po 30-ce pozbyłem się aż tak ułańskiej fantazji.
hmmmm.... no dobra na początek to tyle o mnie. A po dalszych wpisać na forum pewnie lepiej mnie poznacie.
P.S.
Czy są tu jeszcze jakieś ludziska z 3-miasta?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum