Właśnie jakiś tydzień temu stałem się posiadaczem Deauvilki z 2001r i w końcu mam motocykl dopasowany do moich wymiarów i spełniający (przynajmniej na razie) moje oczekiwania
Na Deauvilkę przesiadłem się ze starszej (1983r) siostry VT750, a zmusiły mnie do tego bóle różnych części ciała..
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w trasie
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1784 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pią Kwi 08, 2011 19:33
Witamy
Śliczny motorek.
Fajnego śmiganka....
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Dobre pytanie
hm.. zależy w jakim świetle
Gość od którego kupowałem opisał jako złotą, wg roczników były srebrne, beżowe i chyba czerwone. Jak się dobrze przyjrzeć, to jest srebrna i tego będę się trzymał
_________________ "Człowiekowi - instynkt każe nazywać i klasyfikować zjawiska.
Twórcy - umykać od nazw i klasyfikacji..."
Ludwig Erhardt
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1929 Skąd: Przasnysz
cześć, witam i ja jestem świeżym forumowiczem, jeszcze się nie przedstawiałem ale zaraz to zrobie w nowym temacie... ja mam klona twojej tylko z kufrem środkowym (tem sam r. prod.), pozdrawiam.
Eee , ja widzę że złota , no chyba że fotochromy mi ściemniają
Niech będzie, że to białe złoto
PiCzMeN napisał/a:
cześć, witam i ja jestem świeżym forumowiczem, jeszcze się nie przedstawiałem ale zaraz to zrobie w nowym temacie... ja mam klona twojej tylko z kufrem środkowym (tem sam r. prod.), pozdrawiam.
W takim razie witam Cię ciule
_________________ "Człowiekowi - instynkt każe nazywać i klasyfikować zjawiska.
Twórcy - umykać od nazw i klasyfikacji..."
Ludwig Erhardt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum