prezes
Wysłany: Wto Maj 18, 2010 11:36 Pozrowienia z Rzeszowa dla Wszystkich Forumowiczów
Cześć Wszystkim
Od kilku dni czytuję Forum NTV.
Mieszkam w Rzeszowie a do moto wróciłem po ponad 20 latach posuchy. Wybór ... raczej spontaniczny padł na Devi 650 z 99 roku. Od razu motor przypadł mi do gustu choć pierwotnym celem miała być NTV. Poszła jakby tuż przed nosem. Widać Devi była dla mnie. Jestem bardzo zadowolony z wyboru i można by powiedzieć uśmiech nie schodzi mi z gęby odkąd ją mam.
Do jazdy na razie podchodzę jak przysłowiowy "pies do jeża" bo absencja jednak dość spora a moje doświadczenia z moto są już mgliste raczej. Wcześniej jeździłem na SHL Gazeli, potem na swoim składaku (z braku środków). Trudno było powiedzieć co to było ale jeździło. Fakt, dawało mobilność i satysfakcję, a to się liczyło najbardziej.
Oprócz jazdy latam na paralotni, i ostatnio nawet zrobiłem wyprawę na Słowację na swojej "krasuli". Spisała się fenomenalnie.
pozdrawiam raz jeszcze.
P.S. ciekawy jestem czy jest ktoś z moich okolic, kto jeździ na Devi. Bo wiem że tą NTV kupił ktoś z Rzeszowa - no chyba że wprowadzono mnie w błąd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum