prezes
Wysłany: Wto Maj 18, 2010 12:36 Pozrowienia z Rzeszowa dla Wszystkich ForumowiczĂłw
CzeĹÄ Wszystkim
Od kilku dni czytujÄ Forum NTV.
Mieszkam w Rzeszowie a do moto wrĂłciĹem po ponad 20 latach posuchy. WybĂłr ... raczej spontaniczny padĹ na Devi 650 z 99 roku. Od razu motor przypadĹ mi do gustu choÄ pierwotnym celem miaĹa byÄ NTV. PoszĹa jakby tuĹź przed nosem. WidaÄ Devi byĹa dla mnie. Jestem bardzo zadowolony z wyboru i moĹźna by powiedzieÄ uĹmiech nie schodzi mi z gÄby odkÄ d jÄ mam.
Do jazdy na razie podchodzÄ jak przysĹowiowy "pies do jeĹźa" bo absencja jednak doĹÄ spora a moje doĹwiadczenia z moto sÄ juĹź mgliste raczej. WczeĹniej jeĹşdziĹem na SHL Gazeli, potem na swoim skĹadaku (z braku ĹrodkĂłw). Trudno byĹo powiedzieÄ co to byĹo ale jeĹşdziĹo. Fakt, dawaĹo mobilnoĹÄ i satysfakcjÄ, a to siÄ liczyĹo najbardziej.
OprĂłcz jazdy latam na paralotni, i ostatnio nawet zrobiĹem wyprawÄ na SĹowacjÄ na swojej "krasuli". SpisaĹa siÄ fenomenalnie.
pozdrawiam raz jeszcze.
P.S. ciekawy jestem czy jest ktoĹ z moich okolic, kto jeĹşdzi na Devi. Bo wiem Ĺźe tÄ NTV kupiĹ ktoĹ z Rzeszowa - no chyba Ĺźe wprowadzono mnie w bĹÄ d.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum