Wysłany: Nie Sie 22, 2010 21:41 Zakup Hondy Deauvill
Witam i pozdrawiam forumowiczĂłw i posiadaczy NTV.Zamierzam kupiÄ Honde Deauvill,miaĹem okazjÄ obejrzeÄ nawet jeden egzemplarz w 'stanie ktĂłry okazaĹ siÄ kompletnym wrakiem,przejechaĹem siÄ tylko 320 km w jednÄ stronÄ.MiaĹem nawet szansÄ przejechaÄ siÄ tym sprzÄtem i muszÄ powiedzieÄ ,Ĺźe siÄ troszkÄ zawiodĹem moto jechaĹo troszkÄ lepiej od WSK-i,kompletnie nie ma przyspieszenia i w ogĂłle...Teraz chciaĹbym usĹyszeÄ od was czy trafiĹem na jeszcze Ĺźywego trupa czy te typy tak majÄ ?Nie oczekujÄ nie wiadomo jakich osiÄ gĂłw od motocykla,ma byÄ to motocykl do turystyki.WczeĹniej jeĹździĹem BMW f 650 ktĂłre miaĹo 48 KM i warzyĹo 190kg i to mi wystarczaĹo,natomiast Deauvill ma 10 KM wiÄcej i jest ciÄĹźszy chyba 50 kg od Bmw wiÄc oba sprzÄty powinny jeĹździÄ podobnie, a ja czuĹem jak bym miaĹ póŠBmki.Nikt ze znajomych nie ma takiego sprzetu Ĺźebym mĂłgĹ siÄ przejechaÄ.
Wysłany: Nie Sie 22, 2010 23:32
no to witam w klubie. ja tez ostatnio przejechalem 650km zeby zobaczyc "igle"... masakra. trzeba przeprowadzac pozadne rozmowy telefoniczne, a i to nie zawsze uchroni od przejazdzki na darmo.
co do osiagow, wiadomo, ze bruku nie wyrwiesz i na tylnim kole dewilki nie postawisz, ale pytanie czy to chcesz. przejedz sie na jeszcze jednej (moze gdzies blizej) to bedziesz mial porownanie.
a swoja droga, podaj moze linka do tej co widziales, to sie juz tam nie bede wybieral...:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum