Wysłany: Nie Sie 22, 2010 20:41 Zakup Hondy Deauvill
Witam i pozdrawiam forumowiczów i posiadaczy NTV.Zamierzam kupić Honde Deauvill,miałem okazję obejrzeć nawet jeden egzemplarz w 'stanie który okazał się kompletnym wrakiem,przejechałem się tylko 320 km w jedną stronę.Miałem nawet szansę przejechać się tym sprzętem i muszę powiedzieć ,że się troszkę zawiodłem moto jechało troszkę lepiej od WSK-i,kompletnie nie ma przyspieszenia i w ogóle...Teraz chciałbym usłyszeć od was czy trafiłem na jeszcze żywego trupa czy te typy tak mają?Nie oczekuję nie wiadomo jakich osiągów od motocykla,ma być to motocykl do turystyki.Wcześniej jeżdziłem BMW f 650 które miało 48 KM i warzyło 190kg i to mi wystarczało,natomiast Deauvill ma 10 KM więcej i jest cięższy chyba 50 kg od Bmw więc oba sprzęty powinny jeżdzić podobnie, a ja czułem jak bym miał pół Bmki.Nikt ze znajomych nie ma takiego sprzetu żebym mógł się przejechać.
Wysłany: Nie Sie 22, 2010 22:32
no to witam w klubie. ja tez ostatnio przejechalem 650km zeby zobaczyc "igle"... masakra. trzeba przeprowadzac pozadne rozmowy telefoniczne, a i to nie zawsze uchroni od przejazdzki na darmo.
co do osiagow, wiadomo, ze bruku nie wyrwiesz i na tylnim kole dewilki nie postawisz, ale pytanie czy to chcesz. przejedz sie na jeszcze jednej (moze gdzies blizej) to bedziesz mial porownanie.
a swoja droga, podaj moze linka do tej co widziales, to sie juz tam nie bede wybieral...:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum