modzek Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 26 Skąd: Maków Maz
Wysłany: Wto Lip 06, 2010 19:54 Witam wszystkich zapalonych posiadaczy ntv i nie tylko
Z informacji o sobie i motocyklach to mam 26 lat i mieszkam w Makowie Mazowieckim. Motocyklami pasjonujÄ siÄ od przedszkola. Posiadaczem ntv staĹem siÄ przez przypadek i jakoĹ tak szkoda sprzedaÄ. Mam jÄ juĹź 2 lata i jakoĹ jeĹşdzi. Dbam o niÄ jak mogÄ ale czasami mam juĹź jej doĹÄ. Ntv sĹuĹźy mi do spokojnej jazdy po okolicy i czasami do wypadĂłw do warszawy - bo to maĹe i Ĺatwo siÄ tym jeĹşdzi. Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam.
Pomógł: 8 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 928 Skąd: Opole ZWM
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 09:17
Witaj.
modzek Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 26 Skąd: Maków Maz
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 22:11
PrawdÄ mĂłwiÄ c jestem zadowolony z ntv. Ostatnio mi siÄ coĹ to maleĹstwo psuje, ale tanie czÄĹci sÄ do tego i wszystko moĹźna zrobiÄ samemu wiÄc nie ma dramatu. Czy nie planujÄ zmiany motocykla Mam teraz jeszcze hondÄ stx 1300 i wskÄ wiÄc jak narazie mi wystarczy. MoĹźe w przyszĹoĹci vfr 800 lub zzr 1200 bo zawsze mi sie te motocykle podobaĹy. Na zlot oczywiĹci Ĺźe przyjadÄ. Mam nadziejÄ Ĺźe Skorpionwr nie pogniewa siÄ jak wszystki sprawy organizacyjne i finansowe zaĹatwimy na miejscu bo teraz to i tak juĹź nie zdÄ ĹźÄ zrobiÄ przelewu a zapalonych posiadaczy ntv zawsze warto poznaÄ. Serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia w sobotÄ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum