modzek Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 26 Skąd: Maków Maz
Wysłany: Wto Lip 06, 2010 18:54 Witam wszystkich zapalonych posiadaczy ntv i nie tylko
Z informacji o sobie i motocyklach to mam 26 lat i mieszkam w Makowie Mazowieckim. Motocyklami pasjonuję się od przedszkola. Posiadaczem ntv stałem się przez przypadek i jakoś tak szkoda sprzedać. Mam ją już 2 lata i jakoś jeździ. Dbam o nią jak mogę ale czasami mam już jej dość. Ntv służy mi do spokojnej jazdy po okolicy i czasami do wypadów do warszawy - bo to małe i łatwo się tym jeździ. Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam.
Pomógł: 8 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 928 Skąd: Opole ZWM
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 08:17
Witaj.
modzek Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 26 Skąd: Maków Maz
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 21:11
Prawdę mówiąc jestem zadowolony z ntv. Ostatnio mi się coś to maleństwo psuje, ale tanie części są do tego i wszystko można zrobić samemu więc nie ma dramatu. Czy nie planuję zmiany motocykla Mam teraz jeszcze hondę stx 1300 i wskę więc jak narazie mi wystarczy. Może w przyszłości vfr 800 lub zzr 1200 bo zawsze mi sie te motocykle podobały. Na zlot oczywiści że przyjadę. Mam nadzieję że Skorpionwr nie pogniewa się jak wszystki sprawy organizacyjne i finansowe załatwimy na miejscu bo teraz to i tak już nie zdążę zrobić przelewu a zapalonych posiadaczy ntv zawsze warto poznać. Serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum