Wysłany: Sro Cze 30, 2010 14:53 ronin wita
Witam Wszystkich!
Jestem z Katowic, od paru lat remontujÄ zabytkowÄ SHL-kÄ i jeszcze to potrwa
Generalnie szukam pierwszego "prawdziwego" motocykla i wybĂłr padĹ na stajniÄ Hondy, kontretnie na NTV 650 Revere. Nie wiem kiedy dane mi bÄdzie takowy motocykl zakupiÄ, ale pĂłki co solidna porcja informacji na temat tego motocykla musi zaspokoiÄ mĂłj gĹĂłd Na razie ograniczÄ siÄ gĹĂłwnie do czytania forum, z czasem pewnie zacznÄ z Wami dyskutowaÄ
Pozdrawiam Wszystkich!
T.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 15:01
Witam
Prawdziwego motocykla? To chyba juĹź Masz, zero elektroniki i wszystko da siÄ naprawiÄ w drodze.
Podziwiam zapaĹ i upĂłr ludzi ktĂłrzy doprowadzajÄ te zabytki do stanu uĹźywalnoĹci.
Powodzenia w poszukiwaniu i MoĹźesz liczyÄ na pomoc forumowiczĂłw.
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 15:27
DziÄki za powitanie
Moja to teĹź M11 ale trochÄ mĹodsza - 1961. MĂłj remont trwa o wiele za dĹugo ale sam jestem sobie winien. Zamiast powymieniaÄ co trzeba i ĹmigaÄ piÄknym klasykiem zabraĹem siÄ od razu za restauracjÄ od podstaw... Teraz wiem, Ĺźe to byĹ powaĹźny bĹÄ d i dlatego remont siÄ ciÄ gnie jak cholera. Jednak jako kompletny laik bardzo duĹźo siÄ nauczyĹem, zarĂłwno przy rozkrÄcaniu motocykla do ostatniej Ĺrubki, jak i przy mozolnym skĹadaniu do kupy
Generalnie zabytki to coĹ piÄknego.
Ale nie rĂłbmy off topa - nie chcÄ od razu podpaĹÄ "wĹadzom"
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 17:20
DziÄki! TrochÄ raĹşniej mi siÄ zrobiĹo Generalnie mam takÄ zasadÄ, Ĺźe jak siÄ na czymĹ nie znam to raczej siedzÄ cicho... Ale w koĹcu zawitaĹem tu po wiedzÄ i nowe znajomoĹci
Postaram siÄ dyskutowaÄ w odpowiednich dziaĹach forum
Pomógł: 8 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 286 Skąd: Szkieletczyzna
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 22:46
ronin dobre nastawienie, ktĂłrego Ci jak widaÄ nie brakuje to juĹź poĹowa sukcesu...yyy zakupu Jak wypatrzysz jakÄ Ĺ sztukÄ to daj do oceny w odpowiednim dziale, a na pewno pomoĹźemy A tak w ogĂłle to witam na forum, pozdrawiam.
zwierzak
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 00:56
Witam serdecznie! Tez pochodzÄ z gĂłrnego ĹlÄ ska. Obecnie mieszkam w WaĹbrzychu. Moim pierwszym legalnym motocyklem ByĹa WSK M06B3 KOS ktĂłrÄ kupiĹem w wieku 18 lat azaraz po zdaniu prawka na "A". MiaĹa wtedy przejechane nieco ponad 4 tysiÄ ce kilometrĂłw. Mam jÄ do dzisiaj i wiem Ĺźe jej nigdy w Ĺźyciu nie sprzedam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum