Witam przywitaÄ siÄ przywitaĹem, a teraz do sprawy szukaĹem w szukajce i nic nie byĹo wiec mam nastÄpujÄ cy problem moja devilka rok 2004 z przebiegiem 6500 km bardzo wyje dziwnie na 5 biegu przy prÄdkoĹci 120 km/h czy to jest normalka bo spotkaĹem siÄ Ĺźe tak mi mĂłwili ludzie jeĹźdĹźÄ cy czy to wina skrzyni lub kardana, olej zalaĹem ĹwieĹźy poniewaĹź nie znam historii tamtego oleju ile staĹ itd zalaĹem motula, dla pewnoĹci zaleje do kardana, ale chcÄ siÄ dowiedzieÄ coĹ nie coĹ od was co to moĹźe byÄ.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Olsztyn/Nadarzyn
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 21:17
Mechanika nie jest mojÄ mocnÄ stronÄ , ale w swojej Devillce nie spotkaĹem siÄ z wyciem. MoĹźe twoja jest przyduszona i 120 to kres jej moĹźliwoĹci.
A tak swoja drogÄ , to Diablica jako postaÄ piekielna chyba ma prawo wyÄ, skoro nie ma ĹaĹcucha do haĹasowania
Dic [Usunięty]
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 21:31
To jest tak juĹź powyĹźej 120 ucicha a devilka leci spokojnie 150 wiec chyba nie kres przed chwilÄ zalaĹem ĹwieĹźego oleju do kardana i jak by ĹcichĹo nie mam jak wy testowaÄ bo pada dosyÄ. A druga sprawa Ĺźe to moje pierwsze moto na kardana, oprĂłcz awo a tam ogĂłlnie gĹoĹno byĹo wiec kardana nie byĹo sĹychaÄ a tu cichutko Ĺmiga tylko to wycie dziwne
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Olsztyn/Nadarzyn
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 23:36
Jak tak pomyĹlaĹem to u mnie jest raczej Ĺwist kardana przy prÄdkoĹci ok. 120. No ale moĹźe róşnie interpretujemy te odgĹosy. PopatrzyĹem na niemieckie forum i tam piszÄ , Ĺźe odgĹosy dochodzÄ ce z kardana sÄ normalne. Hmm... temat do dogĹÄbniejszego wsĹuchania siÄ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum