Pomg: 8 razy Wiek: 47 Doczy: 23 Sie 2010 Posty: 928 Skd: Opole ZWM
Wysany: Nie Sie 08, 2010 23:45
Licznik na pewno Ci przekłamuje, masz to jak w banku.
Nie wiem ile na jedynce pójdzie, ale jak porządnie gaz odkręcę to jak wbijam 3 bieg to mi licznik pokazuje 120 km/h ale wtedy silnik wyje i zapomnij o ekonomice, ogólnie to szkoda mi katować motonga, mój ma już 17 lat więc staram się oszczędzać mu takich przeżyć. Osiągi naszych motocykli nie są oszałamiające, maszynki typu bandit i hornet mają ponad 80 KM z 600 ccm, jednak silnik V2 ma dla mnie to coś czego brakuje rzędówką - moment obrotowy.
Masz ten sam tłumik co ja, on troszkę zmienia charakterystykę silnika i liczy się też paliwo.
Do osiągów szybko się przyzwyczaisz i wkrótce przestaną robić na Tobie takie wrażenie wtedy polecam zacząć cenić sprzęt za jego walory turystyczne
sam juz zglupialem ale raczej nie no niebede teraz kombinowac sprawdze jak co nagram filmik pytanie z innej beczki jakim kluczem wymieniacie świece zapłonowa ? wiem ze rozmiar 18 ok boczne łatwo a jak te w głębi ? zaden klucz mi tam nie pasuje musiałem dekiel z glowicy sciagac a tymbardziej w 1 cylku przy chłodnicy to dopiero masakra
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Moesz zacza pliki na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum